Naturprodukter til vores hår, fra biodynamisk dyrkning, en absolut nyhed i den italienske skønhedsscene. Dette er Oway-produkter, som vi præsenterer for dig med en gennemgang.

Oway er et italiensk kosmetikfirma, der dyrker, indsamler og destillerer direkte 12 forskellige typer medicinske planter, såsom rosmarin, citronmelisse, salvie, timian, mynte, helichrysum, i sin egen gård på bakkerne i Bologna. Disse specielle planter vokser i deres marker, dyrkes uden brug af kemikalier og opløsningsmidler og bliver således de biodynamiske ingredienser ved KM0 i Oway-formuleringer.

Faktisk tilbyder Oway et stort udvalg af professionelle produkter til helt naturlige frisører for at få mere smukt og sundt hår takket være naturen.

Hvordan fungerer disse produkter på hår? Hvilke resultater kan opnås? Efter at have testet dem i et par uger foreslår vi en gennemgang med udtalelser og resultater af Shooting Hair Bat- testen, et beroligende bad til følsom hud, Silk'n'glow-hårmaske, en anti-creme-oplysende maske og Sculpting Mist, en ekstra stærk hold økologisk hårspray.

SAMMENSÆTNING OG EMBALLAGE
Oway-produkter er multisensorisk subfugtighedsbevarende kapillærbehandlinger baseret på æteriske olier, hydrolater og rene mikroniserede planter fra landbrugsbiologi KM0, der er rummet i ravglaskander og flasker og aluminiumsrør for at sikre den højeste renhed af botaniske ekstrakter og tilbyder 100% materialer øko-bæredygtig og genanvendelig uden brug af ikke-væsentlig emballage for at minimere vores indvirkning på miljøet.

GRATIS FOR SKADELIGE STOFFER
Desuden indeholder professionelle hårprodukter fra Oway ikke SL og SLS, parabener, petrolatum, PEGS, PPG og BG ud over GMO, EDTA, systetiske duftstoffer og kunstige farvestoffer.

GENNEMGANG OG PERSONLIGE UDTALER

SKYDER HÅRBAD
Oway Shooting Hair Bath er en bioshampoo, der er dedikeret til mennesker med følsom hud . Ofte gennem faser, hvor min hud er påvirket af dermatitis, af denne grund var jeg glad for at teste dette produkt.

Det er en meget duftende biologisk shampoo baseret på biodynamisk fennikel, organisk amaranth, teak og etisk mahogni. Duften minder om duften af ​​fennikel, intens og frisk med lakridsnotater, ligesom den anvendte plante.

Flasken indeholder 240 ml produkt, men en lille mængde er virkelig nok til hver vask, så jeg tror, ​​det vil vare mig meget længe. Produktet producerer nok skum, og sensationen på huden er absolut frisk. Håret er rent, duftende og lyst!

SKULPTING MIST
Dette produkt er virkelig interessant, faktisk er det en ekstra stærk miljøvenlig lak med biodynamisk marrubbio, organisk sort quinoa, amla og etisk marula.

Også i dette tilfælde er p rofumo ret intens og behagelig 'i naturen'. Jeg sætter stor pris på den mørke glasflaske med et 'farmaceutisk' look og det faktum, at det er et produkt uden gas .

Fastgørelsen af ​​denne lak er ekstraordinær : For et par dage siden lavede jeg en fletning til min ven Mila, og jeg fikserede den med denne lak. Fletningen forblev perfekt indtil sent på aftenen, og modstod endda den periode med pulver. Super promoteret!

SILK'N GLOW MASK
Silk'n glow maske er en hårmaske der er nyttig til at reducere hårets krusede udseende og belyse det. For at gøre dette bruger den biodynamiske havre, organisk cupuacu og etisk brasiliansk valnød.

Oway anbefaler at anvende denne maske på rent, fugtigt hår og lade den være tændt i 3 til 5 minutter før skylning.

For at gøre applikationen mere praktisk anvendte jeg produktet direkte efter shampoo til vådt hår i brusebadet, hvorefter det blev tændt i den angivne tid. Af denne grund anbefaler jeg dig at lave denne maske, når du har lidt fritid til at dedikere dit hår med dette virkelig gyldige produkt, baseret på helt naturlige ingredienser . Håret er virkelig blødt, næret og lyst.

Aluminiumsrøret er let at klemme, ødelægger ikke under vandet og er ideelt til at være i stand til at bruge alt produktet indtil sidste dråbe!

HVORDAN KØRE EJE
Ude naturlige hårprodukter kan købes i de bedste frisørsaloner, der videresælger mærket. Priserne spænder fra omkring 17 euro for en hårmaske til 22 euro for en beroligende shampoo.

Det italienske mærke tilbyder forskellige produktlinjer, der tilfredsstiller behovene i enhver hårtype, såsom farvede, med fedtet, følsom hud, men også til fint, krøllet hår og mange andre.

Hvis dette mærke har fascineret dig, kan du besøge det officielle Oway-websted: du kan opdage hele udvalget af økologiske produkter og alle nysgerrigheden omkring egenskaberne for hver enkelt artikel og om produktion af grøntsager i henhold til biodynamiske principper .

Kendte du allerede det naturlige brand Oway? For mig var det en rigtig dejlig opdagelse, og jeg kan varmt anbefale det!

Kategori: