Jeg viser dig en neglekunst, der er enkel at lave, men med stor effekt inspireret af Carnival, som er fest for glæde par excellence.

Vores dekorerede negle kan fuldføre udseendet på dem, der klæder sig i et tema, men også bringe farve og fantasi til neglene på dem, der ikke er vant til at fejre med forklædninger, men alligevel elsker denne fest.

Carnival er synonymt med overdådige parader, danse, masker, konfetti og et farveopløb. Denne meget livlige neglekunst blev lavet udelukkende med Pupa- produkter , specifikt med Crazy Lurex- sæt og Holografisk neglelak .

Lad os se detaljeret trinnene til at fremstille Carnival Nail Art.

PÅKRÆVET
Dette er de produkter, jeg brugte til denne karnevaloprettelse:

- Kit Pupa Crazy Lurex Green 006;
- Pupa Holographic Nail Polish 142;
- Stribning.

PROCEDURE
Her er de trin, der skal følges for at udføre din Carnival Nail Art:

FØRSTE TRIN: spreder neglelakbasen for at beskytte neglene.

ANDET TRIN: gå til udarbejdelsen af ​​den neglelak Lasting Color Verde til " Crazy Lurex " -sættet

TREDJE TRIN: arbejder en søm ad gangen, rulle en anden pas af Lasting Colour Green ud af Crazy Lurex- kittet og slip de holografiske mikrofiler rigeligt undtagen på ringene. Fjern den overskydende holografiske mikrofil med den inkluderede børste.

FJERDE TRINN: læg et andet pass på de varige farvegrønne ringe i Crazy Lurex- kittet, lad det tørre godt og påfør striberne, der kombinerer et diamantmønster.


Femte trin: Påfør Holografisk neglelak 142.

SJETTE TRIN: uden at vente på, at det tørrer ved hjælp af en pincet, trækker vi striben af.

SEVENTH TRINN: Gør den samme procedure for den anden hånd og passér til sidst toplakken kun på ringene.

Kan du lide denne idé Nail Art for Carnival? Jeg kan forsikre dig om, at det vil vare længe og vil modstå enhver fest! Selv efter flere dage har Naill Art på mine negle forblevet intakt, hvad med jeg elsker dette Pupa-sæt!