Hvor mange gange har vi drømt om at have en Mac- ansigt og øjenpalet ? I dag er det muligt med Mac Look In A Box-kollektionen, der inkluderer make-up palet og masser af øjenmake-up-kasser, ansigtslæber og børstesæt.

For at give som gaver eller for at forkæle dig selv er alle forslagene i denne samling af Mac-kasser perfekte til dem, der ønsker at prøve mange produkter på én gang, og til dem, der vil have en række tricks til at kombinere med hinanden.

Mac Look In A Box 2023-2024 inkluderer 2 ansigts- og øjenpaletter, ansigts-, øje- og læberesæt til tematiske farver og rejse børstesæt, lige i tide til at forberede vores ferieskønhed.

ALT OM PLUM SE I EN FACE KIT BOX (pris 60 Euro)
Hver af de 2 Mac Cosmetics- paletter indeholder 10 farver (6 øjenskygger, 2 rødme og 2 læbestifter) og en dobbeltbehandlet pensel. Den første, vi ser, har kolde toner:
- Øjenskygger: Alle løb, uigennemsigtig syrin; Langvarig skumring, satinrosa blomme; Fashion Beat, purpurgrå; Elementær lyserød, blød lyserød satin; Stormy Sunset, grå skimmer; Tavle, sort.
- Blush: Style støbt, pearly coral; Lektion i kærlighed, varm pink satin.
- Læbestifter: Kjole til at imponere, lys koldrosa; Op The Amp, lyserød lavendel.
- Børster: 275, vinklet til øjenskygge; 316, fra læbestift.

ALT OM BEIGE SE I ET BOX FACE KIT (pris € 60)
Den samme emballage som paletten lige er set, men i dette tilfælde er nuancer af Mac Look In A Box-kassen varm på orange toner:
- Øjenskygger: Let studie, blød fersken uigennemsigtig; Raket pige, kobber skimmer; Sable Riche, coppery-brunlig; Plum Ember, satinbrun; Ærlighed, bronze med sølvreflektioner; Sort cocktail, perle-satinbrun.
- Blush: Love & Laughter, pearly satin coral; Befriende, blød satinjord.
- Rossetti: Modern Wow !, lyse koraller; Hvad er Haute, nøgen koral.
- Børster: 275, vinklet til øjenskygge; 316, fra læbestift.

MAC ALLE OM PINK LOOK IN A BOX (pris € 42)
I den samme kollektion, som Mac lancerer til efteråret 2023-2024, finder vi 3 sæt 4 produkter for et komplet udseende. I dette sæt dedikeret til lyserøde make-up-elskere finder vi:
- Omfavn mig læbestift, let uigennemsigtig fuchsia;
- Lipglass Unlimited Style, skinnende lyserosa;
- Technakohl Photogavure blyant , sort med brun undertone;
- Trio Veluxe Eyeshadows Pearlfusion Fabulous Three, kobber, champagne og nøgen.

MAC ALT OM KORALSKEN I EN BOKS (koster 42 €)
I Mac Look In A Box-kollektionen finder vi en anden sag dedikeret til denne gang til koralfarven:
- Passion Charge læbestift, skinnende koraller;
- Lipglass Stoke the Flame, pink skimmer koral;
- Technakohl Brownborder blyant , chokoladebrun;
- Trio Veluxe Eyeshadows Pearlfusion Collective Chic, guld og bronze toner.

MAC ALLE OM NUDE LOOK IN A BOX (pris € 42)
I en samling, der ikke overlader noget til tilfældet, kunne det mest nøgterne sæt ikke mangle med nøgen nuancer til daglig make-up:
- Blød smag læbestift, lyserød nøgen;
- Lipglass Feeling Fin, nøgen lyserød skimmer;
- Technakohl Graphblack blyant , dyb sort;
- Trio Veluxe Eyeshadows Pearlfusion Cool Campions i grønne nuancer.

MAC BASIC BORSTBYGNING I ET BOKSET (pris € 62)
Mac Look In A Box-kollektionen lukkes med et blomstrende med 2 søde rejse børstesæt, med alt hvad du har brug for for at gøre en hjemmefra make-up:
- Grundbørstesæt 1: indeholder en børste til øjenbryn, en vinklet eyeliner, en gradientbørste og en klassisk øjenskygbørste, en ansigtsbørste;

- Basic Brush Kit 2: inkluderer en øjenskygge børste , en vinklet skygge børste , en vinklet ansigtsbørste og en ansigt fiber duo .

Alle de storslåede sæt af Mac Look In A Box-kollektionen er allerede til salg online på maccosmetics.it og i Mac- butikker og hjørner i hele Italien.

Den begrænsede udgave A Novel Romance kommer også næste efterår , mens vi allerede sælger Mac Osbourne makeupkollektion.

Hvad er dit yndlingssæt?

Kategori: