Kan du lide holografiske emaljer? Så bliver du forelsket i forårfarverne i Color Club Halo Hues-emaljer, der varmer vores hjerter.

De er en fantastisk glasurlinje med en holografisk virkning, der i solens lys skinner og bærer regnbuens magi med iriserende og flerfarvede reflektioner på vores negle.

Vi kender nu Color Club godt og den høje kvalitet af disse professionelle emaljer, der er så elsket i USA, at de nu også er ankommet til Italien!

Lad os se farveprøverne i Halo Hues Color Club-emaljer i detaljer:

- Ud over, elegant og raffineret mørkegrå;

- Kismet, meget lys og livlig grøn;

- Cherubisk, klassisk beige, perfekt til en vigtig lejlighed;

- Halo-grafisk, antik lyserød, for dem der elsker enkelhed;

- Over månen, dybblå som havets nuancer;

- Evig skønhed, excentrisk og trendy violet;

- Blå himmel, blågrå, magien med himmelens nuancer;

- Harp On It, lysegrå med sølvreflektioner;

- Angel Kiss, en meget lys blå , let at bære, velegnet til en tur med venner;

- Kosmisk skæbne, original og forførende coppery orange;

- Cloud Ni, meget romantisk og uundværlig violet rose.

EMBALLAGE
Color holografisk emaljeemballage er enkel og elegant. Glasflaskerne er i 15 ml format med en satin sølvkappe og en blomst i relieff på spidsen, et genkendeligt logo for mærket. Børsten er meget tynd, men tillader en fremragende og hurtig anvendelse.

FUNKTIONER
Den optimale dækning af Halo Hues-emaljen opnås ved anden passering, tørringen er meget hurtig, og effekten ændrer sig ikke ved anvendelse af topcoatingen. Fluiditeten af ​​de holografiske emalier i Color Club tillader en hurtig og nem anvendelse, og varigheden varer i flere dage.

PERSONLIGE MENINGER
Den holografiske virkning af Color Club emaljer er ekstraordinær, den fanger lys og skaber lyse og skinnende farvekombinationer. Jeg blev bogstaveligt talt fascineret af disse emaljer. Vil du vide, hvilke jeg foretrækker? Det er umuligt at vælge, fordi jeg elsker dem alle!

HVOR man kan købe dem
Halo Hues Color Club- emaljer findes i butikkerne til en pris af ca. 8, 50 euro. Kan du lide disse holografiske emaljer?

Kategori: