Strålende hudfarve til at fejre starten af ​​sommeren med NARS Cosmetics og dens nye begrænsede udgave Easy Glowing Cheek Palette !

Dette er eksklusive ansigtspaletter, der er kendetegnet ved tre forskellige nuancer af illuminanter i forskellige finish: lad os opdage dem i forhåndsvisning!

NARS KOSMETIK TILLYSNING PALETTE

De nye spektakulære NARS Easy Glowing Cheek- paletter er ansigtspaletter, der hver består af tre lysstoffer, der er klar til at opvarme hy med en modulopbygget glødende effekt .

Bløde, varme og indhyllingsfarver, der er differentierede for en mat, satin og metallisk finish, er designet til at blive brugt både tørt og vådt, individuelt eller blandet sammen.

Til de lysende pulvere, der er inkluderet i den nye Easy Glowing Cheek Palette, tilbyder NARS en formel med en høj koncentration af pigmenter, der lover en øjeblikkelig farvefrigivelse og en let konstruerbar intensitet afhængigt af anvendelsestypen.

De illuminanter, der er til stede i Easy Glowing Cheek Palettes, når de bruges tør, giver hudfarvet et naturligt strålende, men kontrolleret og let udseende .

Hvis de bruges i stedet for med en våd børste, sikrer de en stærk slagintensitet og en afgjort lys og markeret glødeffekt, der forbedrer alle typer hudfarve og undertone.

Perfekt til at fremhæve kindbenene, cupidbuen eller ethvert område i ansigtet, som du har til hensigt at fremhæve, de nye NARS-lysende padler er bestemt til at blive et rigtigt "must have" til sommeren.

VARIANTS COLOR PALETTE FACE NARS

De nye NARS Easy Glowing Cheek Palettes er afvist i to farvevarianter, begge kendetegnet ved varme toner, og derfor af nuancer, der er perfekte til at understrege hver type hudfarve for en " solkysset hud " -effekt.

Silkeagtige og let blandbare pressede pulvere kombineret med delikate matte, satin- og metaloverflader, stabelbare og blandbare med hinanden.

Her er de i detaljer:

NARS Rêve Salé Let glødende kindpalet:

  • Varmt guld med en perlemoreret finish;
  • Rosa chiaros skimmer;
  • Metallisk roseguld.

NARS Coucher de Soleil let glødende kindpalet:

  • Shimmer forgyldt bronze;
  • Rosé skimmer;
  • Shimmer mallow.

HVORDAN KØRE DE LETTE GLEDE CHEEK PALETTE NARS OG PRIS

Alle de nye NARS Cosmetics Easy Glowing Cheek Palette- belysningspaletter er allerede lanceret i USA til en pris af $ 49, 00 hver.

Vi ved endnu ikke, hvornår de ankommer til Europa, men næsten helt sikkert i foråret 2023-2024: Som sædvanligt holder vi dig opdateret!

Vil være tilgængelige som alle NARS-produkter på Sephora Beauty Stores på det nationale område eller online, direkte på Sephora-webstedet på DENNE SIDE.

Hvad synes du om disse smukke NARS-lysende paletter? Fortæl os din mening gennem kommentarerne!

Kategori: