Krøllet hår er ofte oprørsk og er ikke let at behandle. De har brug for konstant hydrering og specifikke produkter til krøllet hår, der ikke går til angreb på stammens struktur, der påvirker neglebåndet.

Hvad er de bedste shampoo til krøllet hår? Vi præsenterer dem i denne artikel ved at opdele dem i henhold til hårtypen (f.eks. Fedt, tør, tynd), til formuleringen (f.eks. Bio, naturlige, uden sulfater) og tilgængeligheden (f.eks fra et supermarked eller professionel) med opmærksomhed på forhold mellem kvalitet og pris.

BEDSTE SHAMPOO TIL KRAFTIG HÅR

Shampoo for krøllet hår er ikke-skummende rensebaser, der består af konditioneringsmidler, der hjælper med at regulere håret, eliminere krusning og giver den individuelle krølle definition.

På markedet findes der shampooer til krøllet hår, der passer til alle, både til mænd, til kvinder og til børn. Problemet er, at der er så mange, og det er ikke let at vælge . Derfor har vi besluttet at hjælpe dig ved at vælge de bedste, opdelt efter type, så alle kan finde den perfekte til deres behov.

SHAMPOO TIL BIO, NATURLIG CURLY HÅR, UDEN SILIKONER, MED GODE INCI

På markedet findes shampoo for organisk, grønt, krøllet hår uden aggressive stoffer. De er de bedste shampoo til formulering (gode inci), da de er uden siliconer, uden parabener, uden kemiske stoffer. De er ideelle til alle, men især egnede til personer med høj hudfølsomhed eller med allergier eller en hovedbund, der er reaktive på ikke-naturlige stoffer. Her er toppe.

AVEDA BE CURLY SHAMPOO (PRIS OM 25/30 EURO)

Aveda Be Curly Shampoo er kendetegnet ved kun naturlige og organiske aktive ingredienser, der hjælper med at regulere og forme krøller, hvilket gør dem definerede og elastiske. Forbedrer hydratiseringen af hårfibre og giver ernæring, krop og volumen. Fås i 250 ml format. Du kan købe det på apoteket, i specialforretninger og online på denne side.

DR. ORGANISK VIRGIN COCONUT OIL SHAMPOO (PRIS OM 13, 00 EURO)

Virgin Coconut Oil Dr.Organic shampoo er designet til tørt og kruset hår, men også nyttigt til krøllet hår, takket være tilstedeværelsen af kokosnøddeolie, dybt nærer, hjælper med at reparere beskadiget hår og regulerer effektivt krusning. Det udfører også en stærk anti-skæl handling og gør håret blødt, lyst og skinnende. Fås i 265 ml format. Du kan købe det i apoteker og apoteker, i Douglas parfumerier, men også online på denne side.

SHAMPOO FOR KRAFTIG HÅR UDEN SULFAT ELLER PARABEN

Shampoo til krøllet hår skal være så blid og mindre aggressiv som muligt. Mange er formuleret uden sulfater, men med konditioneringsmidler, der styrer at bevare hårets sundhed. De er det bedste valg for dem med sprødt, tyndt, meget delikat hår, der nemt går i stykker. Her er hvad du sikkert kan vælge.

SHEA Fugtighed COCONUT & HIBISCUS CURL & SHINE SHAMPOO (CA PRIS € 13, 00)

Coconut Hibiscus Curl & Shine Shampoo foreslået af Shea Moisture består af naturlige og certificerede organiske ingredienser . Det er ikke testet på dyr. Takket være formuleringen, der er kendetegnet ved kokosnøddeolie, silkeproteiner og Neem Oil, fjerner den urenheder og gør håret glat som silke. Det forhindrer også brud og krusning. Den er fuldstændig sulfatfri, den fås i 379 ml format. Det er til salg online på denne side.

KERASTASE Disciplin BAIN FLUIDEALIST (PRIS OM 23, 00 €)

Kerastase Discipline Bain Fluidealiste Sans Sulfates, der er formuleret uden sulfater, hjælper med at disciplinere det mest oprørske hår ved at reparere skaden på grund af mekanisk og oxidativ belastning. Formuleringen bruger kationisk polymer, Morpho-Keratine-polymeren og Ceramide giver glans, blødhed og struktur til det mest følsomme, oprørske og uregerlige hår. Fås i 250 ml format. Det er til salg online på denne side.

SHAMPOO TIL CURLY OG GREASE Hår

Nogle mennesker har krøllet hår, der er fedt i rødderne og spande på spidserne . Til dette har du brug for en specifik shampoo, der hydrerer, men ikke vejer ned, og som holder håret let og lyst, hvilket definerer krøllen. Vi ser de bedst egnede produkter.

INEBRYA ICE CREAM CURL SHAMPOO (PRIS OM 15, 00 €)

Inebrya Ice Cream Curl Shampoo, der hører til den specifikke linje til Curly Plus krøllet hår, renser forsigtigt og giver fugt, glans og elasticitet. Eliminerer frizz og udfører også en forstærkende handling uden at afveje og rebalansere og beskytte hårfiberen. På salg i 300 ml format på denne side.

REDKEN CURVACEOUS NO FOAM CLEANSER (PRIS OM 20, 00 €)

Curken's No Foam Cleanser fra Redken tilbyder en let og skånsom rengøring ved at behandle og fugtige håret fra rødderne til tipene til bløde, håndterbare, lyse krøller. Dens formulering er kendetegnet ved komplekser afledt af sukker, der giver hydrering og blødhed, der genaktiverer den krøllede form. Moringa-olie giver glans og kontrol over frizz og UV-filtre, der hjælper med at beskytte selv farvet hår. Fås i 500 ml format. Du kan købe det i butikker, der er specialiserede i at sælge hårprodukter, der leverer frisører og kosmetologer og online på denne side.

SHAMPOO TIL KRAFTIGT TØRET Hår ELLER CRESPI

Krusningen er ofte synlig på krøllet hår, der har tendens til at miste hydrering. Det manifesteres gennem et ofte forstyrret, uhåndterligt hår og kedeligt hår. Der er dog anti-frizz-shampoo til krøllet hår, der kan regulere og give krøllet form og krop, hvilket giver lysstyrke og glans. Lad os se dem sammen.

BIOPOINT PROFESSIONEL DISSIPLINED CURLS SHAMPOO (PRIS OM 6, 00 €)

Biopoint Ricci Disciplined Shampoo udfører en intens disciplinær og anti-frizz handling . Takket være tilstedeværelsen af Elastyl System- komplekset og Olive Milk reducerer det krusning og styrker krøller, hvilket giver dem et defineret udseende, hydrering og elasticitet. Fås i 400 ml format med dispenser. På salg i udvalgte parfumerier, apoteker, hypermarkeder og online butikker på denne side.

L'OREAL CURL CONTOUR SHAMPOO (PRIS OM 12, 00 €)

Oreal Curl Contour Shampoo hjælper med at give næring til og definere krøllet hår, reparere og fugtigheds hårfibre. Beriget med en mikroemulsion af olie bruger den HydraCell- komplekset bestående af Incell og glycerin, der tilbyder intens hydrering og ernæring. Fås i 250 ml format. På salg i saloner, i specialforretninger som Capello Point og også online på denne side.

SHAMPOO TIL KRAFTIGT OG TyndT Hår

Krøllet hår kan også være meget tyndt på trods af hvad man kan tro. I dette tilfælde har vi brug for shampoo, der er i stand til at give volumen, hvilket fjerner selv den irriterende krusning. Vi ser de bedst egnede produkter til denne hårtype.

DEN urteagtige antibreaks-SHAMPOO TIL GOJI-FINE HÅR (PRIS OM 12, 00 €)

Anti-break-shampoo til fint hår i Goji- linjen fra L'Erbolario er velegnet til krøllet, tyndt og sprødt hår. Hydraterer, nærer og giver styrke og vitalitet takket være Goji Berries- ekstrakter med en meget høj antioxidantkraft. På lang sigt sikrer det stærkere, sundere og mere disciplineret hår, kendetegnet ved blødhed og glans. Fås i 200 ml-format i L'Erbolario-butikker eller online på denne side.

FRANCK PROVOST EXPERT HYDRATATION TINN HÅR (PRIS € 5, 00)

Franck Provost tilbyder Expert Hydratation- shampoo til fint hår, men som også kan bruges på krøller. Beriget med Aloe Vera giver det fugt, regulerer krøller, giver blødhed og lysstyrke uden at veje det ned. Fås i 750 ml besparelsesformat. Det kan købes i specialforretninger som Acqua & Sapone, Tigotà og i nogle supermarkeder / hypermarkeder.

SHAMPOO TIL PROFESSIONELT CURLY HÅR

Professionelle hårshampoo med krøllet hår er dem, der ofte bruges i hårsaloner og hårstylister. Disse produkter er yderst yderst, men ikke meget nemme at finde. Faktisk sælges de normalt af grossister eller i professionelle butikker eller direkte af frisører.

REDKEN FRIZZ DISMISS SHAMPOO (PRIS OM 17, 00 €)

Frizz Dismiss Shampoo Redken er en anti- frizz shampoo designet til krøllet hår med en regulerende og rebalanserende handling. Dens formulering gendanner den optimale grad af hydrering af håret, reparerer den beskadigede fiber og giver elasticiteten og definitionen til krøllen. Fås i 300 ml format. Det sælges af detailhandlere til frisører, men kan også findes online på denne side.

MATRIX TOTALE RESULTATER CURL PLEASE SHAMPOO (PRIS € 9, 00)

Matrix samlede resultater Curl Please Shampoo giver dig mulighed få ultradefinerede krøller takket være Jojoba-olie's blødgørende kraft, der hydrerer og definerer hår fra bølget til krøllende styrende krus. Det hjælper effektivt med at fugtigholde bølget til krøllet hår ved at kontrollere krusning og definere bevægelse. Fås i 300 ml format hos specialiserede forhandlere eller online på denne side.

SHAMPOO TIL Hår CURLY FRA SUPERMARKET

De store detailhandlere tilbyder en bred vifte af shampoo og specifikke produkter til krøllet hår til utvivlsomt fordelagtige priser uden at kompromittere udbyttet og effektiviteten. Det er produkter med diskrete forestillinger, men bestemt tilgængelige for alle, fordi deres omkostninger er meget lave. Hvis du foretrækker at gemme, er her de bedste løsninger.

SUNSILK SHAMPOO RICCI DA DOMARE (CA PRIS € 4, 00)

Sunsilk Ricci Da Domare Shampoo lover elastiske og definerede krøller takket være Curl-Lock-teknologien, der disciplinerer, eliminerer krusning og giver hårets vitalitet.

GARNIER HYDRA RICCI FORTIFYING SHAMPOO (CA PRIS € 4, 50)

Garnier Hydra Ricci-shampoo designet til krøllet og bølget hår uden parabener og aktive frugtekstrakter bruger filloxan og naturligt bambusekstrakt til at gøre krøllerne fyldige, elastiske, silkeagtige og definerede.

FULDFÆRDIGE LINER FOR KRAFTIG HÅR

Hårpleje til krøllet hår kræver særlig pleje. Kombination af et specifikt balsam og maske med shampoo er en god regel for at få endnu mere definerede, sunde og skinnende krøller. Af denne grund har vi tænkt at påpege dig også nogle komplette linjer, som du kan evaluere.

AVEDA VÆR CURLY

  • Aveda Be Curly Shampoo 250 ml (pris ca. 25/30 €): bioshampoo til krøllet hår.
  • Aveda Be Curly Conditioner 200 ml (pris ca. 25/30 €): let og disciplinerende organisk balsam, gør krøllet hår let at kæmme uden at veje det ned.
  • Aveda Be Curly Curl Enhancing Lotion 200ml (pris ca. 25/30 €): en lotion, der påføres fugtigt hår, inden tørring. Det har en nærende handling, giver krop og øger pindsvinens fleksibilitet, hvilket gør den blød og lys.
    De er til salg online på denne side.

DAVINES ELSKER CURL LINE

  • Elastiserende shampoo, der regulerer for bølget og krøllet hår (pris € 15, 20 ): dens formulering baseret på Noto mandel og vitamin E giver dig mulighed for forsigtigt at rense, hvilket gør håret blødt og let.
  • Elasticiserende balsam, der regulerer for bølget og krøllet hår (pris € 18, 20): Davines balsam indeholder altid Noto Mandel og vitamin E. Det er en antioxidantblanding, der holder håret krøllet eller sundt, hvilket giver definition og blødhed.
  • Regulering af elastiserende serum til bølget og krøllet hår (pris € 18, 20): for at afslutte behandlingen, det efterladte serum, som gør det muligt for krøllerne at blive perfekt modelleret, hvilket gør dem lette og fleksible.
    Til salg online på denne side.

YVES ROCHER RICCI DEFINITI

  • Definite Curly Shampoo (pris € 3, 95 ): tilstedeværelsen af Baobab- bladekstrakt , kendt for krøllens holderegenskaber, gør denne shampoo ideel til nærende, forstærkning og definition af krøllet og bølget hår. Fri for parabener;
  • Definit Curly Balm (pris € 3, 95 ): det er det ideelle supplement til shampoo i samme linje, da det øger sine handlinger, hvilket gør håret krøllet, blødt, let og lyst.
    Til salg i Yves Rocher butikker og gennem præsentanter / skønhedsrådgiver YR.

Hvorfor er det vigtigt at bruge specifikke produkter til krøllet hår? Krøllet hår har en tendens til at være tørrere end glat hår . Netop af denne grund har de brug for konstant fugt og produkter, der kan give næring og konditionering af håret.

Hyppige vask er skadelige for krøllet hår. Da de er særligt delikate hår, har de brug for specifikke produkter, lidt skumdannelse (og derfor muligvis uden sulfater), og som ikke er for aggressive for at forhindre håret i at udtørre. Læs altid Inci (liste over ingredienser), før du køber og foretrækker shampoo uden sulfater, siliconer, parabener og nikkel.

Der er selvfølgelig ingen forskel mellem mandligt krøllet hår og kvindeligt krøllet hår . Behovet for krøllet hår til kvinder er de samme som til krøllet hår til mænd. Til dette giver det ingen mening at skelne mellem mænds krøllet hårshampoo og kvinders krøllet hårshampoo. Hvad der virkelig betyder noget er at tage sig af det med de rigtige produkter for at holde dit hår sundt .

Vi håber, at du fandt vores guide til shampoo med krøllet hår nyttig. Fortæl os, hvis du allerede har prøvet nogle af disse produkter og dine meninger.

Kategori: