Her kommer årets mest "skræmmende" fest, så her er de mest interessante Halloween Halloween-kostumer at hente inspiration fra! Vi tilbyder dig fotos af de mest originale mænds kostumer, som du kan præsentere natten til den 31. oktober med oplysninger om priser og hvor du kan købe dem ! Lad os opdage de mest særlige Halloween-kostumer, der skal vise sig i år!

KOSTUM HALLOWEEN MAN

Vampyrer, spøgelser eller pirater ? Forslagene til Halloween 2023-2024-kostumer er mange, fra dem der er inspireret af film til de mest klassiske forklædninger, der kan tilpasses med det rigtige tilbehør. Blandt de originale Halloween-kostumer til mænd finder vi dem fra Joker og fra zombier, mens vi blandt de mest populære ikke kan undlade at nævne skeletter, selve døden og forstyrrende djævler, en klassiker til denne fest, der er knyttet til det okkulte og mysterium!

KOSTUMMAN VAMPIRO

Det mest populære vampyr kostum til mænd er vampyr kostum, en klassiker, der egner sig til mange genfortolkninger. Spidsede plastiske tænder kan ikke mangle, mens farverne i sort og hvid er tøj og tilbehør det mest traditionelle valg. For et gotisk præg er fløjlsdragter, veste eller victoriansk stil veste med blonder uforlignelige, ser det ud til at være en top hat og pind ! Lange parykker, læderbeklædning og amfibier er perfekte til et mere moderne punkstil kostum.

MANDSKOSTUME JOKER OG CLOWN

Leder du efter mere legende ideer til 2023-2024-mandstøj til Halloween? Klovnedrakterne er bestemt de mest farverige, fra dem der er inspireret af den venetianske gotiske harlekin til de varianter, der er inspireret af kortverdenen. For dem, der foretrækker en skræmmere forklædning, anbefaler vi dem fra Joker inspireret af de mest moderne film, men i dette tilfælde spiller make-up en vigtig rolle!

HAT MENNES KOSTUM

Forstyrrende, skræmmende eller flere pranksters, Halloween 2023-2024- djævelstøjet til mænd kan tilpasses på forskellige måder. For et mere "uhyggeligt" look er en farve i røde nuancer med falskt blod på mundens sider en klassiker sammen med små cirkler med horn, pitchforks og spidse haler . Alternativt kan du fokusere på de karakteristiske djævelmasker inspireret af den mexicanske festival of the Day of the Dead for at give et mere originalt touch til forklædningen!

HERRE SKELETON KOSTUM

Blandt de mest populære ideer til Halloween til mænd, finder vi de kostumer, der bedst repræsenterer døden : skeletterne ! Stick, top hat og tailcoat-jakke giver et mere elegant touch til klassiske jumpsuits med knogletryk, mens kostumer i voodoo-stil kan tilpasses med falske edderkoppespind . Derefter kan du ikke gå glip af et trick med en hvid base, hvorpå du kan skabe definitionen af ​​et skelet ansigt ved hjælp af sort til konturering.

MAGISK KOSTUM

Hold Harry Potter eller Ringenes Lord ? Troldmænd og troldmandskostumer høster fortsat succes, ikke kun overraskende blandt nerder og nørder! Ingen kvaster som i heks- og tryllekunsttøj, men du kan bestemt ikke gå glip af en spids hat og en stav ! Sorte tunika kjoler og lange hætte- kapper er perfekte til at give et mere moderne mørkt touch til udseendet!


PIRATE PIRATE MAN COSTUME

En af de smukkeste forklædninger - og endnu mere værdsat af kvinder! - det er piraten ! For et Jack Sparrow- look skal vi bruge en militærskåret lang frakke, en paryk, en sabel og et par høje støvler . Rippet tøj og make-up med tema kan omdanne din forklædning til et pirat-zombie- kostume, mens du bare skal vælge tøj og tilbehør i grå og sort nuancer for at skabe skræmmende spøgelsesudtryk . Leder du efter mere autentiske detaljer? Glem ikke krogen og træbenet !

MAN KOSTUM ZOMBIE OG SPECTRUM

Spøgelser, spøgelser og spiritus har altid været forbundet i den kollektive fantasi på Halloween-festen, og det er derfor, de også er de mest populære mandlige kostumer . Blodfarvede tøj og ad hoc ansigtsmakeup vil være uundværlige for et zombie mand kostum, som vi også kan kombinere uhyggeligt-tema tilbehør som en skåret hånd ! For spøgelser og døden kostumer, skelet masker, kæder og ljorder vil helt sikkert gøre forskellen!

HALLOWEEN MAN SWEATSHIRTS OG T-SHIRTS

For dem, der ikke ønsker at bære en hel Halloween-kostume, er der flere alternativer, for eksempel kan du satse på en tema-shirt . Mange mærker underskriver artikler dedikeret specifikt til denne festival, fra sweatshirts med symboler som spøgelser, græskar og spøgelser til dem med grafik inspireret af de mest berømte horrorfilm . Perfekt til at opleve atmosfæren på Halloween, men uden for mange overskydninger!

KOSTUM TILBEHØR HALLOWEEN MAN

Masser af tilbehør, som vi kan give et originalt præg på vores forklædning, fra fedora- og cylinderhatte, der er perfekte til at fuldføre det gotiske og steampunk-stil, til de klassiske vampyretænder med falske blodpiller . Vi vil være i stand til at vælge mellem klassiske masker og modeller inspireret af oversøiske kulturer som den mexicanske, mens sværd, sabre, bælter med skeder og snørede støvler vil gøre vores kostume mere realistisk.


HVORDAN KØRE MENNES KOSTUMER TIL HALLOWEEN

Lurer du på hvor du kan købe mænds kostumer til Halloween 2023-2024, som vi viste dig? Her er de steder, hvor du kan finde dem:

  • du kan finde alle Smiffys-kostumer på Amazon- webstedet på denne side;
  • du kan købe kostumer og tilbehør fra mærkerne Widmann, Atosa, Bristol Novelties, Eraspooky, Californien kostume, Tectake, Folat, Generique, Henbrandt, Fiestas Guirca, Limiao, Zcc, Yyihan, Less Is More, Sea Hare, Eraspooky, Rcool Man, Showu, Boland, Papapanda, Lovelegis, Net Toys, på Amazon- siden på denne side;
  • du kan købe forskellige modeller på Aliexpress- webstedet på denne side;
  • du kan købe kostumer og tilbehør til mærkerne Asos Design and Revolution på Asos websted på denne side;
  • du kan købe de smukkeste Halloween-sweatshirts på H&M-webstedet .

Hvad synes du om mændene til Halloween-kostumer, vi viste dig? Hvilke ideer vil du prøve? Fortæl os det ved at efterlade en kommentar!

Kategori: