Efter den utrolige succes med Rouge Pur Couture Vernis læbefarver på Lévres, henviser Yves Saint Laurent til hans mest berømte læbeprodukt for at skabe et nyt fundament med en unik struktur: YSL Le Teint Encre de Peau .

Det nye YSL Le Teint Encre de Peau-fundament synes at være skabt specielt til moderne kvinder, der har brug for en enkel og hurtig makeup-applikation . Le Teint Encre er inspireret af emballagen af Vernis og Lévres læbefarver : en firkantet sort pakke, der afslører farven på produktet indeni, en gylden hætte med Maison's logo og en innovativ drop applikator .

Yves Saint Laurent flydende fundament Le Teint Encre de Peau har en unik og innovativ struktur . Det er inspireret af blæk : takket være kombinationen af sensoriske og flygtige olier, i kontakt med huden, overgår det nye YSL-fundament fra væske til rent pigment, hvilket giver ansigtets hud naturligt perfekt .

Le Teint Encre de Peau er et langvarigt fundament med en halv-uigennemsigtig finish : perfekt til dem, der har en hud, der har en tendens til at skinne, men hader den alt for uigennemsigtige virkning, som undertiden virker unaturlig.

Det nye YSL Le Teint Encre de Peau- fundament er tilgængeligt i 21 nuancer, opdelt efter underfarveens underfarve :

NEUTRAL
- B 10 Porcelæn;
-B 20 Elfenben;
-B 30 Mandel;
-B 40 Sand;
-B 50 skat;
-B 60 rav;
-B 65 Toffee;
-B 70 Mokka.

KOLD
-BR 20 Cool Ivory;
-BR 30 Cool Mandel;
-BR 40 Cool Sand;
-BR 50 Cool skat.

HOT
-BD 10 Varmt porcelæn;
-BD 15 varm buff;
-BD 20 Warm Ivory;
-BD 40 Varmt sand;
-BD 45 varm bisque;
-BD 50 varm honning;
-BD 55 Varm Praline;
-BD 60 varm rav;
-BD 65 Varm Toffee.

Udtalelse om reklamekampagnen er den smukke model Cara Delevingne .

Det nye likviditetsstiftelse Le Teint Encre de Peau YSL vil sandsynligvis være i salg fra slutningen af ​​august 2023-2024 til en pris på $ 60, 00 (ca. 45 euro ). Det er en af ​​de mest ventede makeup-innovationer dette efterår, vi kan ikke vente med at prøve det!

Gå ikke glip af den nye YSL rødme og efterårssammensætningen Yves Saint Laurent. Fortæl os, hvad du synes om denne nyhed!

Kategori: