Sjovt, fluffy og frygteligt trendy : disse er Moschino-bjørnene, der sejrer i bjørnen efterår vinter 2023-2024-kollektion af det mest irreverente italienske mærke.

MOSCHINO BEDRINGSSAMLING

Moschino Bear-serien inkluderer kjoler, sweatshirts, t-shirts, men også tasker, juveler og endda en parfume med bjørne, en ægte triumf for elskere af pop- og kidult- stil, det look, der definerer voksne, der elsker den legende stil inspireret af børn.

KORT RØR (koster 387 euro)

Sort base og et utal af smukke små bjørne til den trykte Moschino Bear- kappe, et af højdepunkterne i efterårets vinter 2023-2024-kollektion, allerede meget saftige på grund af Moschino Pearls-serien, en linje med smykker og perlestryk.

TEDDY BEAR DRESS (koster 535 euro)

Sweatshirt mini kjole med rund hals og elastik i bunden: den er afslappet og samtidig frygtelig elegant!

LANG ERMET SKJORTE (pris 448 euro)

Et klassisk snit til denne Moschino sweatshirt med små bjørne der ser godt ud på jeans eller på miniskirts: det er det mest alsidige tøj i kollektionen.

SHIRT SHORT (pris 346 euro)

Oplev maven som en afgrøde top, men det er en let sweatshirt, ideel til at bære med det matchende nederdel for at skabe et totalt look Moschino Bear 2023-2024!

TUBE SKIRT (pris 265 euro)

Det er et rør og super alsidigt : det ser godt ud med en simpel sort skjorte eller en hvid top-top, såvel som med den matchende korte sweatshirt: der er aldrig nok bjørne!

MOSCHINO STAMPET T-SHIRT (pris 149 euro)

Hvid bomuld, bredskåret og irreverent skrift på forsiden med den uundgåelige bamse! Denne Moschino-shirt er uimodståelig!

WIDE T-SHIRT (koster 297 euro)

Den brede Moschino- shirt er superfarverig og repræsenterer en slags stedet for parfume fra modehuset dedikeret til den søde lille bjørn. I betragtning af det meget rigelige snit er det ideelt at bæres ligesom en minikjole, måske i kombination med tænkebukser eller et dejligt par leggings eller jeggings!

MOSCHINO T-SHIRT (pris 197 euro)

Også i dette tilfælde befinder vi os foran en rig skåret skjorte, perfekt til at bære med jeans og leggings, og hvorfor ikke, til at dele med din kæreste!

PRINTED JERSEY (koster 265 euro)

Bjørne på hele Moschino Bear t-shirt, så vidt øjet kan se! Super sjovt og afslappet!

LANG ERME SWEATSHIRT (koster 397 euro)

Simpelt snit, der minder om 80'erne til den smukke sweatshirt med maxi-skrift Moschino og 'Toy' med popprint bjørn!

MOSCHINO PELUCHE JACKET (koster 1796 euro)

Denne jakke er et koseligt legetøj ! Det er helt lavet af meget blødt plys og er afsluttet med en fantastisk hætte med hovedet på den yndig bamse!

DETTE ER IKKE EN MOSCHINO legetøjs parfume (pris 98 euro)

For at afslutte denne modeserie med bjørne kunne modehusets legendariske parfume ikke mangle: Dette er ikke et Moschino-legetøj! En funklende og sjov parfume over toppen perfekt i tråd med efterårets vinter 2023-2024 modekollektion!

HVOR man kan købe MOSCHINO

Den nye Moschino Bear-kollektion er allerede til salg på den officielle Moschino-webside og i mærkets butikker.

Kan du lide Moschino-linjen med den søde bamse ? Fortæl os hvad du synes ved at give os en kommentar nedenfor!

Kategori: