Chanel satte først opmærksomheden på øjenmakeup med Les 4 Ombres paletkollektionen, og igen i foråret 2023-2024 genstarter dedikationen Variation- linjen til læberne med en enkelt emalje, der følger med.

Chanel Variation- makeupkollektionen har ikke kun en række farver til en type læbestift, men har tænkt på at udtænke lignende nuancer til forskellige finish og læbestiftstrukturer, fra de mest gennemskinnelige til de intense og uigennemsigtige, uden at glemme glanser og blyanter til at skitsere .

I detaljer her er nyhederne til Chanel læbe-make-up:

HØJ COCO
De mest cremede og fugtgivende er de mest klassiske og must-have læbestifter af Chanel, Rouge Coco, intens og meget lysende (pris 35 $):
- 61 Chéri, fiskeri;
- 62 Irresistibel, kirsebærfarve;
- 54 Le Baiser, dyberosa .

HØJ COCO SKINN
Mere gennemskinnelig og glanset effekt til denne anden type Chanel- læbestifter , ideel til dagen og for dem, der foretrækker at have et strejf af blank farve på læberne (pris $ 35):
- 89 Tilfredshed, blød lyserød med sølvreflektioner;
- 90 Mutine, intens beige;
- 91 Bohème, lys rød;
- 92 Émotion, lyserød blomme;
- 69 Flørt, koraller;
- 87 Rendez-vous, kold rose.

ROUGE ALLURE
Fuld og intens let satinfarve til 3 andre nuancer, som Chanel tilbyder med Variation- kollektionen (pris $ 35):
- 144 erobring, abrikos;
- 145 Rayonnante, mørk fuchsia;
- 138 Fougueuse, dyberosa .

ROUGE ALLURE VELVET
Altid intense læbestifter, men denne gang skøre, med dybe farver og en langvarig struktur (pris $ 35):
- 46 La Malicieuse, lys rød kulde;
- 47 Amoureus, mørk kirsebær;
- 43 La favorit, koral orange.

LEVRES SCINTILLANTES
Med hensyn til glans indeholder de 3 farver i Chanel Variation i 3 nuancer alle de facetter, der er brugt i resten af ​​samlingen (pris 29, 50 ¥):
- 181 Bliss, fersken med guldperler;
- 182 Tocade, blomme;
- 179 Murmure, blød pink.

LE CRAYON LEVRES
De nyeste produkter dedikeret til læberne er blyanter, og de indsatte farver tilpasser sig alle læbestifter og glans i makeuplinjen (pris $ 29):
- 88 Rose Clair, nøgen fiskede rose;
- 89 Beige satin, neutral kirsebær;
- 48 Bois de Rose, intens rød;
- 26 Smuk pink, lyserød lyserød;
- 34 Naturlig, lysebrun.

VERNIS
Den eneste og storslåede emalje i denne kollektion er Coup de Coeur, et rigtigt slag i hjertet forårsaget af denne dybe og blomme-grænsende bordeaux, elegant til aftenen og ideel til et mørkt chic look. 609 Coup de Coeur Chanel neglelak er et must at prøve for at vise frem meget elegante negle (pris 27 $).

Chanel Variation- make-up-kollektionen sælges internationalt fra februar 2023-2024 med alle dens læbestifter og glanser for at gøre vores sæsonbestemte farve lysere. Hvad tiltrækker dig mest blandt disse nye kosmetik fra det franske modehus?

Kategori: