Naturprodukter med velsmagende emballage, også velegnet til de mest delikate skind : det er dem, der er underskrevet af Human + Kind, et irsk brand, der hurtigt vokser i skønhedsverdenen og som også for nylig har været til stede i vores land.

MENNESKER + BARE ITALIEN

Som vi har fortalt dig i de sidste par måneder, ankom Human + Kind faktisk til Italien for eksklusivt salg i Milano i Sephora- butikken på Via Durini . I betragtning af dens tilstedeværelse i denne butik har vi foreslået mærket med to anmeldelser: den første relateret til makeup remover balsam Alt i én vask af ansigtsrens og en, hvor vi talte om 100% naturlig krop og hårolie.

I dag kan Human + Kind endelig købes i alle Sephora parfumerier i Italien, så vi kan købe dets forskellige sortiment af naturlige produkter dedikeret til pleje af hud, krop og hår .

NATURLIGE BESTANDDELER

Virksomheden fremmer stolt en naturlig tilgang til kosmetik, producerer fugtighedscreme, vaskemidler, shampoo, make-upfjernere og meget mere baseret på overkommelige naturlige ingredienser .

Specifikt i dag tilbyder vi dig en forklaring af deres egenskaber den nye Body Soufflé-fugtgivende krop og balsam i Body-Moisturizer-brusebadet i brusebad .

BODY SOUFFLE '(køb for 15 euro)

Body Soufflè er en blød, lys og 'skummende' creme, ligesom soufflé-navnet antyder. Som alle fugtgivende produkter af denne type påføres Human + Kind fugtgivende soufflé på huden efter et bad eller et brusebad og efterlader det blødt og utroligt duftende.

Blandt ingredienserne i dette produkt finder vi sheasmør og abrikosolie, der har en beroligende og blødgørende effekt på huden, hvilket gør det blødt og hydreret i lang tid.

Human + Kind-cremen er indeholdt i en praktisk 200 ml krukke med et farverigt og muntert mønster, der følger mærket

INCI BODY SOUFFLE 'MENNESK + KIND

Aqua, Ethylhexylstearat, Glycerin, Cetearylalkohol, Glycerylstearatcitrat, Cetearylethylhexanoat, Prunus Armeniaca Kernolie, Parfum, Butyrospermum Parkii Smør, Bisabolol, Phenoxyethanol, Dimethicone, Caprylyl Glycol 10 Acryx Acryl Acryl, Tocopherol.

I SHOWER Fugtighedscreme (køb for 13 euro)

Fugtighedscreme i Human + Kind- brusebadet er et rigtig interessant produkt, for ligesom navnet afslører, påføres det på våd hud direkte i bruser, efter at have normalt rengjort det med det sædvanlige brusebad eller sæbe.

Human + Kind-balsam har en let konsistens, der emulgerer i kontakt med vand, hvilket giver en blød fornemmelse af blødhed. Rinse In Shower Moistouriser er meget enkel, og dets parfume berusede og gør brusebadets øjeblik meget behageligt.

Fugtighedscreme-formlen er rig på avocado-olie, en perfekt allieret til sund, ung hud uden strækmærker . Avocado-olie er også ideel til behandling af den mest følsomme og følsomme hud såvel som hos mennesker med eksemproblemer.

INCI MENNESKER + BILLIG IN SHOWER Fugtighed

Aqua, Olus Oil, Glycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Tricaprylin, Sodium Stearoyl Lactylate, Cetearylalkohol, hydreret koko-glycerider, voksalba, Persea Gratissima (Avocado) olie, Dehydroeddikesyre, Benzylalkohol, Parfum, karbat, karbomer, Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

HVOR man kan købe og shoppe taske GRATIS

Som allerede forventet kan vi endelig købe Human + Kind i alle Sephora parfumerier i Italien eller på DENNE SIDE. Sephora online shop tilbyder ofte specielle tilbud, såsom rabatter, gratis forsendelse eller gaver. Sortimentet er meget bredt, du kan vælge mellem naturlige produkter til krop, ansigt og hår, men også hænder, fødder og nogle make-up produkter såsom bb creme .

Til lanceringen af ​​mærket i vores land tilbyder parfymekæden en gratis indkøbspose med køb af Human + Kind-produkter til en værdi af 30 euro. For at modtage den er det nødvendigt at indtaste koden HUMAN15, når du bestiller på Sephora-webstedet, eller bare gå til skønhedsforretningerne for at modtage den i kassen!

Inspirerer Human + Kind-produkter dig ? Fortæl os dine meninger i kommentarerne!

Kategori: