Et nyt ansigt bliver ambassadør for mænds duftstoffer Dior, en eklektisk skuespiller, der er berømt i verden for sin uforlignelige stil : Johnny Depp.

Det er en vigtig og spændende nyhed på samme tid: for 2023-2024 bliver Jonny Depp vidnesbyrd om en ny duft af det franske modehus Dior.

Den nye Dior-duft blev skabt af den berømte franske parfumeur Francois Demachy, historisk skaber af de mest berømte maskuline og feminine duftstoffer fra maisonen, som vi nævner for bare at nævne nogle få, hypnotiske gift, Miss Dior Cherie og Dior Homme .

Hvorfor valgte Dior den amerikanske skuespiller til at repræsentere stilen i denne nye, men alligevel meget hemmelige duft ? Naturligvis for hans umiskendelige stil, rock, rebel og over toppen såvel som for hans utallige talenter . Depp er faktisk en etableret skuespiller, der har samarbejdet med de mest berømte instruktører som Jim Jarmusch, Emir Kusturica, Lasse Hallström, Oliver Stone, Terry Gilliam og Julian Schnabel, men også en musiker og en mand med stor karakter .

Blandt hans største succeser kan vi helt sikkert huske "Edward Scissorhands", "The Pirates of the Caribbean", der fremhævede hans enorme talent og hans evne til fuldt ud at identificere sig med de roller, der er betroet ham.

Derudover har Johnny Depp for nylig deltaget i Rob Marshalls "Into the woods" og vil også spille hovedrollen i "Black Mass" af Scott Cooper, som frigives i teatre næste september.

Kan du lide Johnny Depp? Synes du det er et godt valg af Dior at foreslå det som ansigtet til de nye mænds duft, der snart kommer ud? Vi ser frem til at høre og se den nye parfume Dior og naturligvis kampagnen, som vi er sikker på, vil være rock, intens og super sexet, ligesom den Hollywood-skuespiller, der er valgt til at fortolke den!


Fotokreditter: Nathaniel Goldberg til Christian Dior Parfums

Kategori: