Introduktion af Sun Glow-makeupkollektionen fra Catrice Cosmetics! En perfekt sommerlinie til at belyse hudfarven og give huden en lysbrun effekt.

GØR SUN GLOW CATRICE SUMMER 2023-2024 COLLECTION

Den nye begrænsede udgave Catrice Estate 2023-2024 inkluderer fem produkter, der er formuleret til at give huden et strålende udseende og opretholde en 'solkysst hud' -effekt, selv når feriesfarven begynder at falme. Sun Glow-kollektionen inkluderer silkeagtige illuminanter og bronzer, der er bestemt til at blive ægte sommer-must-haves. Nuancerne? Meget lys, med bronze nuancer og en delikat skimmer finish . Lad os opdage Sun Glow Catrice-makeupkollektionen til sommeren 2023-2024!

SUN GLOW FLUID FACE ILLUMINATING EFFECT (€ 5, 19 PRIS)

Sun Glow Catrice-illuminanten har en flydende struktur, der hjælper huden med at stråle og skinne . Det kan bruges alene eller blandes med foundation: pipetteapplikatoren tillader en dosering uden spild. Bare et par dråber, så er du færdig! Det foreslås i den unikke lysende farve, lyserosa let gylden.

SUN GLOW GLOWY illuminerende ansigt og legeme (pris € 6, 89)

Den geometriske pakke indeholder en kompakt pulverflade og kropsbelysningsstof med en silkeagtig struktur . Formlen er beriget med tilstedeværelsen af reflekterende lyspigmenter, der giver en ekstraordinær glødeffekt. Fås i en skygge Sunkissed Glow- farvet champagne.

SUN GLOW TANNING EFFECT FLUID FACE (KOSTNAD € 5, 19)

En flydende jord designet til at give hudfarven en lysende og garvet effekt, ligesom du lige var vendt tilbage fra en sommerferie! Pipetteapplikatoren forenkler doseringen: den kan påføres alene på bestemte områder eller blandes med fundamentet for et let garvet look. Det fås i den unikke farve Smeltet bronze, lys sandbrun med gyldne reflektioner.

SUN GLOW CONTOURING FACIAL AARTH TANNING EFFECT (PRIS € 5, 69)

De tre bronzepulvere i Sun Glow Catrice-linjen, sommeren 2023-2024, udgør en ultratynd struktur og lover en perfekt farvet hud, selv uden solen takket være en bronzefinish med en delikat glødeffekt . Perfekt til at skabe en konturering med en mat finish med et delikat skimmer-slør eller til et superlyst look med et metallisk vådt look. De fås i tre farver:

  • Konturbrun farve, gyldenbrun;

  • Lysende bronze, champagne;

  • Sollys, varmt gult guld.

SUN GLOW FACE & KROPBORST (PRIS € 6, 98)

Den nye syntetiske børstebørste fra Catrice sommer 2023-2024 er perfekt til påføring af pulverstrukturer fra Sun Glow-kollektionen på både ansigtet og kroppen. Små cirkulære bevægelser er nok til at opnå professionelle resultater.

DATO FOR UDGANG, OG HVORDAN KØBES SUN GLOW CATRICE ESTATE 2023-2024-SAMLING

Den nye begrænsede udgave Sun Glow Catrice vil være tilgængelig i månederne august og september 2023-2024 i UPIM- butikkerne, Coin, Scarpe & Scarpe og i udvalgte butikker i Lillapois- kæden.

Alle nye produkter vil også være tilgængelige online på webstedet kosmetik4less, som også afsendes i Italien og videresælger alle Catrice-samlinger.

Hvad synes du om denne samling? Hvad vil du prøve? Fortæl os dine meninger i kommentarerne!

SUPER LUMINOUS MAKE UP. Mister IKKE disse samlinger:

  • L'Oreal Sommer 2023-2024-make-up-kollektion for en solkysset effekt!
  • Lyse nuancer og tekstur glød til Denude Nabla sommer 2023-2024-kollektion.
  • Becca Champagne Pop, makeupkollektionen inspireret af den gyldne farve!

Kategori: