Efter at have stjålet vores hjerter med Moschino-posesamlingen, Moschino Pearls-linjen og den med Moschino Bears-bjørne, vender det morsomste og mest farverige italienske modehus tilbage og glæder os for efteråret vinter 2023-2024 med en spektakulær serie med Looney Tunes- tegneserier .

LOONEY TUNES MOSCHINO

Som du helt sikkert ved, er Looney Tunes en del af en meget succesrig tegneserieserie, der blev lanceret af Warner Bros i 30'erne og elskede af børn og voksne i alle generationer, fra deres debut i teatre til tv-landing, hvor de stadig går ofte i luften får os til at smile!

For at hylde den sjove og afslappede stil med Warner Bros-figurerne har designeren Jeremy Scott designet en sporty og farverig linje af tøj, hvor tegneseriestjernerne genopfindes i amerikansk rapperstil, med prangende hatte og juveler, portrætteret i seje poser.

Forbered dine solbriller: lad os dykke sammen i de lyse farver på Moschino Looney Tunes-linjen efterår vinter 2023-2024 med billeder og priser på sko og tøj!

MOSCHINO KORT DRESS (koster 297 euro)

Så vidt øjet kan se de fedeste tegneseriefigurer, her er Looney Tunes-vennerne på en turkisbasis til bomuldsminikjole med et bredt og sportivt chic snit.

BUGS BUNNY DRESS (koster 797 euro)

En amerikansk basketballspillerjersey eller en dejlig Moschino Looney Tunes-sportkjole? Ecco Bugs Bunny foran og bagpå den røde kjole med sorte og hvide profiler: sejt !

KORT hvid klæde (pris 977 euro)

Husk baseball i stedet for denne kjole med brede hvide ærmer med røde striber og maxi-logoer, der ledsager Looney Tunes.


CROCH TOP OG PANTS MOSCHINO (koster 346 hver og 594 euro)

Afgrødetoppen er bestemt et vigtigt element i sæsonbestemt mode, perfekt når det parres med sportsbukser, som dem, der foreslås i denne kollektion: sporty, sjov og meget original !

MINI ULLKJOLD (koster 594 euro)

Ren 100% jomfruelig uld og lys farve i stedet for den orange kjole med Sylvester the Cat-print i rapper-version med logoet hat, sneakers og maxi halskæder for at skabe et superfarverigt og sjovt look.

MINI LIVING BUGS BUNNY (pris 594 euro)

Den samme kjole opretholder stilen, men ændrer udseendet med Bugs Bunny på dyb lilla jomfruuld.

PORKY PIG DRESS (koster 594 euro)

Her er det igen i kanariegult og Porky Pig, denne mini kjole vil være et must have for sæsonen!

WOOL SWEATER (pris 535 euro)

Meget let uld og afslappet hiphop-stil til Moschino -langærmet shirt, er det ikke for sjovt?

DUFFY DUCK SHIRT (koster 535 euro)

Bred snit og Duffy Duck i stedet for den blå langærmet skjorte med den mest berømte tegneserieand!

GRØNT UDVEKT TOP (pris 435 euro)

Her er en anden smuk afgrødetop fra Moschino 2023-2024-kataloget, en limegrøn kort trøje med den meget flot Titty kanarie med maxilogeret tredimensionelt hår .

MOSCHINO LÆDERSTOFFER (pris 595 euro)

Brunt læder til de blanke effektstøvler med logoer og Moschino Looney Tunes-print: halvvejs mellem en fantastisk klassiker og en pop-stil, disse støvler er perfekte til at møde den kolde sæson med stil!

DECOLLETE SILVESTRO CAT (pris 495 euro)

Den samme stil til den pegede dekolleté med Gatto Silvestro på fronten: den 9 cm hæl gør disse Moschino-sko til den perfekte ledsager til kontoret med et ekstra eklektisk touch.

DECOLLETE BUGS BUNNY (koster 595 euro)

Bugs Bunny er i stedet hovedpersonen i denne anden model af sko med Moschino Looney Tunes- hælen fra den klassiske og fantasifulde linje med logoer og print.

BALLERINE GATTO SILVESTRO (koster 395 euro)

Blødt læder, logo på hele skoen og den uundgåelige kat af Warner Bros-tegneserier : ballerinaer med rund tå er praktiske og glamourøse!

HVOR man kan købe MOSCHINO

Hvor køber du Moschino tøj og sko ? Naturligvis på det officielle websted for det italienske brand og i de enkelte mærke butikker, der er til stede i de store italienske centre.

Kan du lide Moschino Looney Tunes-forslagene? Fortæl os, hvilket tøj du bedst kan lide i kommentarerne!

Kategori: