Max Mara 2023-2024 brudekjoler præsenterer det italienske brand elegance og modernitet .

Den nye brudesamling, der fokuserer på innovative og ukonventionelle modeller såsom buksedrakt eller jumpsuit, lavet med sartorial mestring. Vi ser alle modeller af linjen med de relative priser.

Bryllupsklædder

I blød og lys cady, i jacquardstof med et buket mønster, men også i et sensuelt havfrue snit. For Max Mara 2023-2024 brudekjoler er et enkelt nøgleord: sofistikering .

Blushfarvet tyll pyntet med all-over perler og paljetter applikationer, prægede blonder broderi, bløde streger fremhævet af dégradé fjer motiv gør Max Mara brudekjoler unikke.

For dem, der kan lide at bryde formen, har det italienske mærke skabt en dobbeltbryst blazer med et foldet mønster på bagsiden, der skal kombineres med et langt nederdel med en bred sideslids .

BRIDE KLÆDER UTEN STRAPER

Radzmir-, jacquard- eller giorgette-bustierne i Max Mara 2023-2024-brudekjoler har lige eller romantiske hjerteformede udskæringer . Den plovede krop med den prægede virkning understreger silhuetten med juvelbelagte buer og bælter .

Max Mara Sposa 2023-2024-kataloget foreslår den travlere med kopper konstrueret eller med en Empire-stil skåret pyntet med aftagelige taft eller grosgrain stropper .

BRUGGSPRODUKTER

Korte brudekjoler er designet til dem, der ønsker en utraditionel kjole på deres bryllupsdag. Silk organza eller ottomanske stoffer er romantiske og pyntet med tone-til-tone cashmere broderi .

I mini-kjoler fra Max Mara Bridal 2023-2024-linjen har nederdelen en udvidet eller asymmetrisk linje pyntet med et tog på ryggen eller en fræk bue i taljen. Legemet med lige eller plisserede linjer skaber volumen på décolletéen og lader skuldrene være afdækkede.

Bryllupsklædder med panter

For dem, der vil bryde klichéerne, har det italienske mærke brudekjolen i vente. Den cady blazer med satinlapper og rhinestone manchetknapper passer perfekt til smokingbukserne med et satin sidebånd.

Med den elegante tuxedo-klædte bryllupsdragt, en skulder med flagermusærmer eller med en firkantet udskæring, har vi en ukonventionel, men elegant stil på alteret.


For romantiske kvinder, der kan lide at bryde mønstre, giver Max Mara brud jumpsuit os en jumpsuit med en feminin silhuet . De gennemsigtige ærmer er pyntet med et blomsterkransmotiv for en sofistikeret og æterisk stil.

HVORDAN KØRE DEN SÆRLIGE MAX MARA-SAMLING

Max Mara Sposa 2023-2024-kjoler, der vil gøre din bryllupsdag perfekt, kan købes på det officielle websted for mærket www.maxmara.com eller i det atelier, der er tættest på dig, hvor du kan prøve dem og få råd fra boutique-shopassistenterne, der vil gøre det mindeværdigt dit bryllup og dit look.

Hvad synes du om Max Mara 2023-2024 brudekjole-kollektionen? Foretrækker du den lange kjole eller den korte model? Fortæl os det i kommentarerne!

MISS IKKE DIN 2023-2024 BRIDE SAMLINGER:

  • Pronovias brudekjoler i 2023-2024, alle nyheder.
  • Den nye Delsa 2023-2024 brudekjole-kollektion.
  • Den nye Zuhair Murad brudekjole katalog 2023-2024.

Kategori: