Her er den største nyhed om efteråret vinter 2023-2024 - 2023-2024 sæson af Deborah Milano: Den kaldes Nail Show Collection og det er tre nye serier af emaljer, i alt 20 nye modefarver med de mest glamorøse stilarter!

Den nye kollektion lanceres i oktober 2023-2024, og alle sømmisbrugere vil helt sikkert blive værdsat, da emaljerne følger årets nye tendenser med de mest innovative teknologier til magnetiske emaljer, dem med en krakningseffekt og fluo vernis.

Lad os se nærmere på de tre minilinjer i Nail Show Collection .

SHINE TECH MAGNETISK
Deborah foreslår 5 nye skinnende emaljer med magnetisk teknologi, der giver dig mulighed for at skabe en ny og anderledes sømkunst hver gang. Så snart neglelakken er påført, skal magneten (leveres i pakken) bringes nærmere, et par millimeter fra neglen. Venter i 5 sekunder flytter magneten pigmenterne i emaljen og skaber på neglen 3 forskellige unikke og originale "striber effekt". Afhængigt af retningen til magneten giver den påførte emalje liv til lodrette, vandrette eller diagonale striber. Her er de 5 typer magnetiske emaljer, der koster 7, 80 euro hver:

69 - Magnetisk cool grå: grå
70 - Magnetisk delikat lyserød: en lyserød-fuchsia mørk
71 - Magnetisk vibrerende violet: en mørk lilla
72 - Magnetisk intens blå: en midnat blå
73 - Magnetisk lysegrøn: en undervækstgrøn

PRET EN PORTERKRAKKEMINALER
Cracking- effekten har allerede været i hele verden i år og bliver et reelt must-have for alle neglmisbrugere. Deborah Milan har besluttet at tage et skridt fremad i denne henseende ved at tilbyde udviklingen af ​​krakningsteknologi, dvs. krakning med en perlemoreret og lakeret finish. De nye Prêt à porter Cracking-emaljer lanceres i 10 nye farver: 5 perlemorisk og 5 lakeret, i et begrænset oplag. Her er nuancerne af emaljen, der vil være til salg til en pris af 3, 90 euro hver:

1. Pearly gold: en pearly guldfarve
2. Pearly black: en klassisk pearly black
3. Perlesølv: et perlesølv
4. Pearly blue: en intens pearly blue
5. Pearly violet: en fremragende pearly aubergine violet
6. Elfenbenslak: en lakeret elfenbenrosa
7. fuchsia lak: en munter lakeret fuchsia
8. Frakoblet lak: en lakeret brun-violet farve
9. Turkislak: en smuk munter turkisfarve
10. Anthracitlak: en mørkegrå lak
11. Glossy Top Coat: en tilføjelse af en gennemsigtig neglelak, der giver skinnende virkning på krakningseffekten .

EMAALER FOR NAILER FINAL PRET EN PORTERFLUO:
Lyse farver, pop, lysstofrør, Deborah Milano kunne ikke undgå at ride på denne nye "bølge" af farve, med en samling af 5 lysrør med begrænset udgave designet til at skabe original neglekunst på falske negle. Emaljerne foreslås i en praktisk tegneseriekasse, der er afvist i den fluorescerende nuance af referencen inde i, i 4, 5 ml størrelsen koster den 3, 90 euro hver. Her er de 5 nuancer:

41. Gul fluo: elektrisk gul
42. Orange Fluo: elektrisk orange
43. Fuchsia Fluo: elektrisk fuchsia
44. Violet Fluo: elektrisk lilla
45. Grøn Fluo: elektrisk grøn

Hvad synes du om denne nye Nail Show Collection med magnetiske, krakkede og fluorescerende emaljer signeret Deborah Milano?

Kategori: