De er altid større og giver os mulighed for virkelig at beholde noget, de er de nye Liu Jo-tegnebøger til efteråret / vinteren 2023-2024. Engang var kvindernes tegnebog en simpel pung, som virksomhederne har tilbudt os i nogen tid nu de er altid større og har et bestemt design.

Masser af lommer og lynlåse, aftagelige tasker og frem for alt masser af plads til alle vores kort og loyalitetskort fra parfumerier blandt Liu Jo tegnebøger. De, der elsker at have alt sammen, finder bælter i den nye Liu Jo-kollektion med matchende tegnebøger og tasker, for et upåklageligt total look.

WALLET LIU JO GRANDE DALYA

Plettet print til denne store dyrere tegnebog , med en Enterna-mønt lynlås og masser af rummelige indre lommer (pris € 65).

STORE AMELIE STRASS WALLET

Hvis din svaghed er rhinestones, er denne tegnebog ideel med en lille aftagelig flad møntpung, lynlås og stroppelukning (pris € 79).

STORE AMELIE WALLET

Samme model som før, men denne gang uden rhinestones, praktisk, behagelig og rummelig (pris € 69).

FEBE PORTFOLIO

En blanding af læder til denne Liu Jo-tegnebog fås i sort og beige (pris € 75).

STOR RACHEL WALLET

Minimal og elegant med elefantprintet, denne Liu Jo- tegnebog, fås i sort og beige, er et ægte strejf af klassen, der skal tages af tasken (koster 65 euro).

AMY WALLET

En klassiker fra Liu Jo, altid med flere lommer, helt logoet, i sort og beige, den perfekte gave til en Liu Jo-afhængig (pris € 60).

ANNA WALLET

Årets stof er saffiano-lædereffekten, et must for den sidste sæson, som vi er stødt på i adskillige tasker og tilbehør, og denne tegnebog er dens emblem. Fås i klassiske sorte og grå farver (pris € 65).

BEAUTY ANNA

Den skønhedssag, som Liu Jo lancerer til efteråret vinter tilbehørskollektion, er også i Saffiano-print, ideelt til at opbevare alle vores tricks i din taske. Ud over de klassiske sorte, grå og beige nuancer finder vi også en fantastisk kirsebærfarve (pris € 45).

ANNA UDVIKLING

I de tidspunkter, hvor posen virkelig er for meget, er der små kuverter, der er nyttige til at indeholde det blotte minimum for en aften på diskoteket. Med et lille håndledshåndtag i aftageligt vævet læder, i sort, grå, beige og kirsebær (pris € 45).

GWENDA-UDVIKLING

Rent høstligt kan denne taske bæres behageligt i en taske som en skønhedskasse og om nødvendigt omdannes til en praktisk og kompakt taske. I nuancer af sort, grå og bordeaux (priser 39 euro hver).

For denne sæson finder vi ud over tegnebøger også hele kollektionen af ​​Liu Jo-tasker, Liu Jo- sko og de mange bukser og jeans for at holde trit med mode og nye trends.

Elsker du dette brand? Hvad er dine yndlingsprodukter?