Særlige dufte, der ikke kun omslutter os med deres lækre duft, men som er unikke takket være en ekstraordinær fugtighedsstyrke, perfekt til brug på hele kroppen: de er de nye Hydrating Parfumes fra Etro .

De nye Etro fugtgivende parfume er et virkelig innovativt produkt, der lover ikke kun at efterlade en ekstraordinær essens, der holder i lang tid på huden, men også give hydrering takket være den specielle cremede formel .

De nye Etro-fugtgivende dufte afgiver intense fornemmelser med citrus og krydret noter : fås i tre varianter med stemningsfulde navne som Raving, Relent og Resort . Disse duftstoffer er eksotiske og sensuelle og omslutter kroppen i en frisk og lys sky.

Hydrating Parfumes by Etro er ideel til at byde sommeren velkommen og dens første sol, hvilket efterlader huden behageligt blød og hydreret, hvilket vitaliserer kroppen og ånden.

Relent er en krop fugtgivende vand duft, kendetegnet ved essensen af forfriskende citrusfrugter og meget søde blomster, og af sensualiteten af rav og rosenrød, derefter afsluttet med en antydning af moskus, alt sammen for at skabe en perfekt balance.

Resort er i stedet en infusion af saften fra fire forskellige citrusfrugter krydret med pebermynte, rosmarin, kardemomme, salvie og basilikum blandet med fem blomster med en meget sød aroma, patchouly og bare et strejf af mos .

Raving er en fed parfume, rig på intense og krydret duftstoffer: Ceylon kanel, ingefær, fersken, citron, cypress, galbanum, rose, sandeltræ, rav og vanilje.

Etro sommerfugler 2023-2024- fugtgivende parfume findes allerede i de bedste parfumerier til en målpris på 70 euro hver .

Kan du lide ideen om at være i stand til at bære en fugtgivende duft ? For os meget, og vi håber, at vi snart kan prøve Etros Hydrating Parfume i betragtning af sommeren 2023-2024 !

Kategori: