Den nye Zuiki 2023-2024-katalog er detaljeret med vintage detaljer, geometriske design, farveblokeffekt og intense nuancer. Tulleindsatser og safari-prints pynter trøje, mens de klassiske og afgrøde bluser har strategiske samlinger. Kjoler og nederdele er dekoreret med plov, som vi også ser på elegante palazzobukser, mens lommerne pynter med lastmodellerne .

Lad os se sammen de nyankomne i Zuiki foråret sommer 2023-2024 kollektion.

KJOLER

Sorte skrifter og plettede væv kendetegner Zuiki-skjortekjoler, der er knyttet på taljen eller pyntet med tynde bælter . Trapesåskårne ærmer med tre fjerdedele med plisserede tyllemønster karakteriserer Zuiki- kjoler med lysere fuchsia og okergule farver.

Blandt de korte sorte kjoler ser vi V-formede og runde udskæringer med nakne skuldre . I Zuiki sommer 2023-2024-kataloget finder vi smarte kjoler med knapper og tynde stropper og plisserede modeller af midten af ​​leggen med en grafisk farveblok tekstur og criss-cross top .

TOP OG T-SHIRT

I Zuiki Spring 2023-2024-kataloget finder vi grundlæggende, store skulder- tank-toppe i lys bomuld og rund halsudskæring. T-shirts med hvid baggrund er pyntet med udskrifter og skrifter, der er faldet i intense farver, såsom fuchsia, turkis og blå.

På skjorterne med vingemuffer finder vi flerfarvede bogstaver, mens kvinders ansigter pynter med de klassiske besætningsnakke -modeller. I Zuiki-linjen ser vi t-shirts med kontrasterende sorte rygge med fronten pyntet med safari-tryk .

T-skjorter og bluser

Beskærede bluser med samlet turtlenecks og satinmodeller med runde halse har lange ærmer og bred balloneffekt . I Zuiki-kollektionens skjorter ser vi 80'ernes stilmodeller med geometriske designs i intense farver.

Smaragdgrønne plisserede jakker skiftevis med Zuiki afgrøde toppe krydset med plettet print . I Zuiki forår-sommer 2023-2024 tøjlinje finder vi også lange skjorter og korte tunikaer med lette stoffer og abstrakte mønstre og slipsfarveprint.

SHIRTS

Det beige og sort stribede print pryder Zuiki crossover- v-hals- trøjer og maxi- baskisk peplum- effekt. Mens der foreslås et dobbelt lag med tylflunserne i ærmerne af sorte højhalsede viskose- T-shirts med en mere rock twist .

Intense farver giver sportiness til 80'erne stil sweatshirts . Modellerne er dekoreret med et net i hvidt og et V-design . Lodrette og vandrette streger veksler på de bløde bomuldsled. Mens cardigans er lidt lavskårne og pyntet med matchende knapper .

jakker

Blandt Zuiki- jakkerne finder vi korte halvvægts dunjakker i skinnende nylon med en hætte og afslappet quiltning . Mere elegante hvide indpakningspulverfrakker med laserskårne maxiplader, lommer foran og et tyndt kontrast sort bælte .

Den røde kærestejakke med synlig syning og en enkelt rund knap i antik-effekt bronzemetal har en glidende silhuet og en mere maskulin stil

SKIRTS

Zuiki- jeans- nederdele er korte og højtalerede, har lodrette synlige syninger og er faldet i lyseblå og blå. Knaplukningen, som dekorerer hele længden, kendetegner denim- miniskirts, ligesom dem, der ses i Bershka-tøjkataloget, men også imiteret lædermodeller .

Ensfarvet eller præget gråt bladprint pryder bomuldsrørskørterne med elastisk linning og lynlås. Mens plovene blødgør longuette-nederdele med stofbælte med båndsløjfer inkluderet.

PANTS

Blandt de mest elegante Zuiki- bukser finder vi paladsmodeller i faux satin faldet i sort og hvid med en bred bund, pinces og bælte med metalsløjfer. Den brede linje karakteriserer også den plisserede paltapalazzo med en høj og elastisk talje.

En tørrere silhuet adskiller de stramme mager bukser, der presses op med en sildebeneffekt og falske baglommer. Bukserne med lasterommer i sidestil viser en sidestrop og ankelmansjet . Mens kamelfarvede shorts har tortoiseshell- plastknapper foran.

JEANS

Zuiki- jeans, med en tynd og cigaretpasform, tilbydes i forskellige vaske i blå nuancer. Mens jeggings har ensfarvet, har de en lynlås og metalknaplukning . Tårerne ved knæene pryder modeller med høj talje og mellemlinning med en asymmetrisk bund .

De smarte jeans i vintage stil over ankelen har et rå kantskæring. Mens de farverige modeller i militærgrøn og sort pyntes med en maxi-klap og synlig syning, såsom jeans fra Mango-tøjkataloget.

HVORDAN KØRE ZUIKI SHOP ONLINE OG SALGSPUNKTER

Du kan købe Zuiki-signeret beklædningslinie til efteråret vinter 2023-2024 på det officielle websted www.zuiki.it og i alle single-brand butikker.

Hvad synes du om den nye Zuiki 2023-2024-kollektion? Hvad er de tøj, du kan lide mest? Fortæl os det ved at efterlade en kommentar!

Kategori: