Vil du gerne møde den internationalt anerkendte make-up-kunstner Christian Ribot ?

Givenchy har besluttet at give en gave til alle sine kunder og tilbyde muligheden for at oprette en make-up session med personlig rådgivning netop med Christian Ribot, på la Rinascente i Piazza Duomo i Milano .

Den internationale make-up-kunstner Parfums Givenchy Christian Ribot vil være til stede fra 19. til 23. juni 2023-2024, fra 10.00 til 18.00.

Husk, at Christian Ribot, efter at have trænet på Christian Chaveau-skolen i Paris og specialiseret sig i make-up til fotografering, mode, tv, biograf og teater, begyndte sit samarbejde med Givenchy, der deltog i den nyeste mode show underskrevet af Hubert de Givenchy. Siden 1990 er han officielt International Makeup Artist for Parfums Givenchy.

Indtil videre er Christian Ribot den mest værdsatte visagist i hele Europa, han har bragt sin tilgang til makeup rundt om i verden og kan prale af en række berømtheder blandt sine klienter.

Vil du gerne have en gratis make-up-konsultation med ham? Bare ring en aftale ved at ringe til 02.80.55.249 eller kontakte Givenchy- hjørnet direkte på La Rinascente i Milano.

Gå ikke glip af denne mulighed! ????

Kategori: