For dette efterår brister endnu en ny make-up inspireret af biografens og underholdningens historie ind i kosmetikens verden med den nye Mac Rocky Horror Picture Show-kollektion.
Vi er tilbage fra den enorme succes Urban Decay og dens nyligt lancerede Pulp Fiction-samling og Mac lancerer til dette tidlige efterår med en historisk '75 film.

Rocky Horror Picture Show er en musikal, der debuterede i teatret den 19. juni 1973, skrevet og udført af Richard O'Brien og dramatisk instrueret af Jim Sharman. I 1975 blev det frigivet i teatre som en film . Dette show, der stadig fremføres i dag i teatret i Milano, samler en hel række promiskuitet i en rædselsnøgle og er kendt for at involvere offentligheden i scenerne. Historien, der fortælles af en kriminolog, er bisarre, ægteskabscener veksler med øjeblikke, hvor blod og sex er hovedpersoner på baggrund af kærlighedshistorien mellem Janet Weiss og Brand Majors, to amerikanske drenge. Men den rigtige stjerne er Rocky, en skabning, der er bygget i laboratoriet af Frank-N-Furter ved hjælp af Eddie's halve hjerne, en narkoman, der er en rock'n'roll-afhængig.

Mac-makeupforslaget fremkalder den berømte film i emballagen og i de valgte farver med svimlende læbestifter, paletter, pigmenter, falske øjenvipper, øjenskyggeblyanter og meget mere.

Den begrænsede udgave Mac Rocky Horror Picture Show er en ægte koncentration af intense og excentriske farver, som vil være perfekt til denne sæson og også med henblik på Halloween, lad os opdage dem alle:

LIPSTICK
Der er ingen Mac-kollektion uden læbestifter, og i denne specielle efterårlancering vil de alle være skøre og forstærkede, med rige og varige farver (pris € 21):
- Strange Journey, mursten rød;
- Glemsomhed, lys rød kulde;
- Synd, kold mørkerød;
- Frank-N-Furter, mørk hindbær.

LIPPENCIL
For at kombinere med læbestifterne i Rocky Horror Picture Vis en enkelt blyant, i vinfarve, en intens violet lilla, der passer perfekt til seriens mørkere læbestift (pris € 16, 50).

RIFF-RAFF ØJESHADOW PALETTE
Samlingens Mac-palet får navnet på filmens faktotum, en foruroligende karakter, med 6 øjenskygger i mørke toner (pris € 46):
- Grafisk stil, mørkt sølv;
- Åh, Rocky !!! bianoc iriserende frost;
- Carbon Black, intens sort mat;
- Tung, sort og hængende, grålig blå frost;
- Blackberry, bordeauxmat brun;
- Krystall, violet duokrom frost.

GLITTER
Et strejf af ekstravagance i tema med showet valgt af Mac kommer fra glitter, med 2 særlige farver (pris € 26, 50):
- Guld, guld;
- 3D sort, sort og grå holografisk glitter.

PIGMENTER
Der er også Mac-pigmenter i denne storslåede begrænsede udgave med en funklende burgunder, det er ikke nemt at have det godt (pris € 26, 50).

KROMAGRAFISK STRAFF
For at definere og intensivere makeupen vælger Mac Cosmetics 2 blyanter, sort sort, intens sort og Basic rød, rød (pris € 19, 20).

GREASEPAINT STICK
Øjernes udseende bliver mørkt med disse blyanter af ekstrem pigmentering, meget gyldige baser til mørke øjenskygger eller til at blive blandet alene, eller nyttige værktøjer til mere bisarre tricks (pris € 19, 50):
- B, lys blå gul;
- Sort, dyb sort.


SUPERSLICK VÆGLIG ØJEFODER
Ultratynde linjer af eyeliner defineret med den meget sorte On the Hunt, med en så tynd børste, at du kan skrive kursiv på øjenlåget (pris € 21).

ZOOM HURTIGT SVART LASH
Den sidste touch for øjnene med spotlights gives af denne mascara, der strækker øjenvipper og volumerer til det ekstreme, i den dybeste sorte farve (pris € 19, 20).

Pulverblus
De gigantiske røde læber, der symboliserer Rocky Horror Picture Show, er præget på alle pakker i serien, og også på Crazed Imagination-rødmen, en ikke-oplyst blomme med antydning af rose (pris € 25).

SCUPLT- OG FORMPULVER
Det skal have elementet i Mac Rocky Horror Picture Show-kollektionen til konturerende fanatikere er dette ansigtsduo. På den ene side en lys creme farve, der fungerer som en illuminant, på den anden side et land at skulptur (pris € 28, 50).

SET PUDDER (pris € 27, 50)

Perfekt pulver til langvarig makeup.

Negllakker
De to emaljer på linjen er også rige på farver, perleformet og polykromatisk (koster € 15, 60):
- Bad Fairy, multi-reflekterende rød;
- Formidabel, benzingrøn med lilla og lyserøde reflektioner.

vipper
En ekstrem make-up kan ikke defineres som sådan uden falske øjenvipper, og Mac reviderer emballagen til sine øjenvipper skal have 7 Lash (pris € 14, 50).


Umiddelbart efter ankomsten til Mac- butikkerne i samlingen til Marge Simpson, fra oktober 2023-2024, finder vi til salg den helt nye Rocky Horror Picture Show Mac i kun 4 uger.
Kan du lide denne makeup-samling? Hvad vil gå ind på din ønskeliste?

Kategori: