Det blå og blå på neglene er meget trendy og perfekt til sommersæsonen ! Derfor troede jeg, at jeg ville vise dig, hvordan man laver en meget munter neglekunst, en dukkert i det blå!

Denne neglekunst blev skabt med de nye farver i Pupa Lasting Color Gel emaljer, der egner sig perfekt takket være deres fantastiske finish!

Resultatet er glanset, lyst og strålende!

PÅKRÆVET
Lad os finde ud af, hvad det kræver for at få det til at ske:
- emalje Pupa Gel-effekt n 075;
- emalje Pupa Gel-effekt n 076;
- emalje Pupa Gel-effekt n 077;
- top coat Pupa Gel effekt;
- Lasta farve glitter Glitter guld, blå, hvid og syrin;
- Pupa neglekunstbørste.

PROCEDURE
Her er de trin, der skal følges for at realisere denne neglekunstdyp i blåt med Pupa gel-effekt neglelakker:

FØRSTE TRIN: Spred glasurerne skiftevis på neglene, på indekset farven n 075 i midten og lillefingeren farven n 076e på ringfingeren n 077.

SECONDOS TEP: Fortsæt på ringfingeren med at lave neglebånd i halvlinjer med den blå Nail Art-emalje, fortsæt derefter med den hvide emalje, den violette og sølv.

TREDJE TRIN: På midten og på lillefingeren skal du fortsætte med vandrette linjer, der starter fra siden af ​​neglen, først med metallisk blåt derefter med hvidt, derefter med violet og til sidst med sølv.

Fjerde trin: På indekset skal du fortsætte som for de andre negle, men denne gang foretages linjerne på kanten af ​​neglen, først med hvid, derefter med violet og til sidst med sølv.

Femte trin: Lad tørre godt og passér til sidst topcoatingen.

Hvad siger du? Kan du lide denne Pupa neglekunst? Det er klart, at neglekunsten og dekorationer kan genskabe dem også med andre farver, det afhænger kun af din smag og din fantasi!

Kategori: