Fletningerne er den stærkeste hårtrend i sæsonen, og det er grunden til, at Babyliss, der allerede havde overrasket os med verdens første automatiske curl curler, Curl Secret, vender tilbage til at forbløffe os med Twist Secret, det nye automatiske tilbehør til fletninger og torchon!

Er det din drøm at oprette fletninger og fakkel på en enkel og hurtig måde? Vil du oprette en afgrøde af stjerner, upåklagelig og elegant som dem, du ser på den røde løber eller på de mest berømte Instagram-konti ? BaByliss giver os mulighed for at skabe spektakulære frisurer med Twist Secret!

HVAD ER TWIST SECRET BABYLISS?

Twist Secret er en ny professionel enhed, der på få få trin giver dig mulighed for at skabe frisurer med upåklagelig væv, ideel til alle lejligheder. Takket være dette tilbehør kan du oprette mange typer frisurer, hvor du leger med vendinger og væver. Med Twist Secret erhverver hår stil og karakter og bliver en mode-detalje, der gør forskellen!

TWIST HEMMELIGE FUNKTIONER

Babyliss Twist Secret- enheden er en lille sort enhed, der ligner en almindelig skægregel. Dette tilbehør til hårstyling er også udstyret med et ergonomisk håndtag og fuchsia-skærmer til spærring af låsene.

For at aktivere den er der en knap, der starter rotationen . Der er to mulige rotationer opnået med position 1, der får de to griber til at rotere samtidig i urets retning eller med position 2, hvilket får torchon, der tidligere er oprettet til at rotere mod uret. Pakken indeholder også to batterier, hvilket gør det til et perfekt hårtilbehør at give som gaver og klar til brug!

HVORDAN BRUGER DU TWIST SECRET? LÆR TRIN FOR TRIN!

Hvordan fungerer Twist Secret? Mekanismen er meget enkel, lad os se trinnene, der skal følges.

Til at begynde med skal du blot indsætte to tynde hårstrenge i fuchsia-kroge. Hver lås låses derefter og rulles tilbage på sig selv takket være en hurtig og samtidig drejning med uret.

Derefter, takket være rotationen af ​​Twist Secret's hoved i retning mod uret, rulles de to låse sammen. En elastik er nok til at fikse håret. På billedet kan du se, at der blev oprettet to fakkel efter at have lavet to pigtails.

Torchon er klar og kan fastgøres til deres hår for at skabe enkle eller elegante og sofistikerede frisurer .

For eksempel vil nogle hårnåle være nok til at fikse de to torchon på næsen og skabe en super chic høst !

Handlingen er meget enkel, men det er stadig nyttigt at udføre en masse praksis for at være i stand til at skabe forskellige frisurer på kort tid. Ved meget detaljerede frisurer eller frisurer er hjælp fra en ven bestemt nyttig til at få et professionelt resultat og have det sjovt sammen !

VIDEO TUTORIAL

I videoen viser jeg dig, hvordan du bruger Babyliss Twist Secret alene, forsøgte jeg at lave en enkel frisure på mig:

CURL SECRET FASHION EDITION

Ud over lanceringen af ​​den nye Twist Secret tilbyder Babyliss os en anden stor nyhed! Denne forår skal det innovative Curl Secret curling iron til alle IT-pigerne farves igen! BaByliss automatiske hårtørrer vender tilbage til butikker, der starter i maj, i en mindre og mere håndterbar version med begrænset udgave, med ultra-glamourøse turkise og fuchsia farver .

Den nye Curl Secret Fashion Edition har en mindre form og trendy farver, men respekterer de klassiske funktioner i tilbehøret, som vi præsenterede for dig som en national preview med en dedikeret video.

Med Curl Secret BaByliss tager curlen faktisk form inden i værktøjet : låsen suges automatisk ind i et roterende keramisk kammer, der frigøres efter nogle få sekunder.

Inde i Curl Secret Fashion Edition er håret indpakket to gange : på en cylinder og på sig selv. Temperaturen spreder jævnt over sidevæggene i det roterende kammer, så krøllen er dannet på en helt sikker måde, hvilket giver kronen en perfekt form.

På denne måde kan du få fantastiske effekter på hår : fra de mest definerede krøller til en blød krølleeffekt op til de mest delikate bølger. Som du helt sikkert kan forestille dig, er Curl Secret den perfekte partner til Twist Secret, der komplementerer hinanden og giver os mulighed for at skabe professionelle frisurer derhjemme, som hos frisøren!

Hvor meget koster Curl Secret Fashion Edition? 99, 90 euro og kan købes i de bedste elektronikbutikker som på det officielle BaByliss-websted.

TWIST HAIRSTYLE-EKSEMPLER HEMME

I de sidste uger har vi haft fornøjelsen af ​​at opdage Twist Secert BaByliss som en forhåndsvisning under et live-show 'Twist and Show' afholdt i Milano. I denne lejlighed har Roberto Marcon, hårstylistambassadør for BaByliss Pro 2o15, sammen med sin assistent skabt for os og for os bloggere et utal af frisurer med Twist Secret og Curl Secret.

Oplev med os alle eksemplerne på Twist Secret-frisurer, og bliv inspireret! Hårafgrøder eller halvhårafgrøder, der kan oprettes hurtigt og nemt, er uendelige!

Jeg er super glad ved BaByliss 'Twist and Show' begivenhed : min frisure blev skabt på et øjeblik takket være BaByliss hårtilbehør, og jeg kunne ikke have været gladere eller mere tilfreds!

VIDEO

I denne video af Babyliss Paris kan du opdage andre supermode-frisyrideer!

BABYLISSFORMEN KONKURRENCE 'HARD FRA DEN SOFT SIDE'

BaByliss er ikke kun et mærke dedikeret til kvindelige skønhedsprodukter, men også en bestemt linje for mænd : BaBylissForMen. For denne serie af produkter, der er dedikeret til mænd, foreslår det franske brand en konkurrence 'Duri fra den bløde side', som følger succesen med BaByliss Star For One Day-initiativet.

Hårdt på den bløde side kan det prale med en enestående vidnesbyrd: Giovanbattista Venditti, et lovende ungt italiensk National Rugby-hold . Denne specielle kampagne giver dig mulighed for at modtage som gave, efter at du har købt nogle udvalgte BaBylissForMen-produkter i specielle pakker, såsom de berømte skægregler, tilbehør, der nu kan frasegges i den mandlige skønhedsrutine, en badekåbe eller et officielt Rugby nationalt brusebadhåndklæde komplet med FIR (Italian Rugby Federation) emblem .

Desuden vil blandt de kunder, der vil købe et af specialudgaveprodukterne BaBylissForMen Duri fra den bløde side, blive en heldig person, der får chancen for at vinde et ophold i London og en Gold Hospitality-pakke for to personer til at deltage i Italien-Frankrig rugby-kamp i september . For detaljerede oplysninger om det, inviterer vi dig til at besøge det officielle websted BaBylissForMan.

TWIST HEMMELIG APP

Hvis du køber dette produkt, skal du huske at oprette forbindelse til BaByliss-verdenen via Twist Secret-appen til smartphones, der er tilgængelig til både Ios og Android-operativsystemer. Du kan logge ind via Facebook, Google+ eller oprette en BaByliss-konto. Når det er registreret, vil det være muligt at dele fotografiske tutorials, videotutorials og gå ind i BaByliss Twist Secret-samfundet . Hvad venter du på? Slip din fantasi løs!

PRIS OG HVOR man kan købe TWIST-Hemmelighed

Twist Secret er allerede tilgængeligt i elektroniske butikker og online på det officielle BaByliss-websted eller på Amazon til en meget lav pris på 29, 16 euro . BaByliss-tilbehøret til automatisk oprettelse af fakkel og fletninger fås i to versioner til salg: Basic, som kun inkluderer enheden til en pris af 39, 90 euro og Accessoriata.

Accessoriata- varianten inkluderer Twist Secret og et eksklusivt startsæt med 30 tilbehør (10 bånd, 8 perler, 4 elastiske bånd og 8 klip), hvis pris er 49, 90 euro .

Derudover er det muligt at købe tre forskellige tilbehørssæt, der inkluderer elastiske bånd, perler og farvede klip for at skabe 100% tilpassede frisurer. BaByliss Twist Secret tilbehørssæt er prissat til € 14, 90 hver.

Kan du lide ideen om at kunne style dit hår på en super trendy og nem måde takket være Twist Secret BaByliss? Fortæl os hvad du synes ved at give os en kommentar!

Kategori: