Absolut nyhed hos Neve Cosmetics : Gianduiosa Cream, et fugtgivende og lækkert produkt til kroppen, der allerede lover vidundere!

Den første kropscreme fra Neve Cosmetics , der er inspireret af en gammel sødme, vil være tilgængelig i de næste par dage i onlinebutikken til det italienske mineral nummer et: Gianduiotto-chokoladen, en berømt delikatesse fra Turin-traditionen baseret på kakao og hasselnødder .

Vi kan præsentere dig en forhåndsvisning med vores første indtryk!

FUNKTIONER
Kombinationen af fugtgivende og beskyttende cremet kakaosmør og delikat elastiserende hasselnøddeolie er en ægte behandling også for huden, som Neve Cosmetics har besluttet at kombinere i et helt nyt produkt, der beriger det brede udvalg af naturlige produkter, som vi elsker udviklet sig gennem årene.

Sammen med andre lige så værdifulde, naturlige og veganske ingredienser, såsom olivenolie-lipoproteiner, nærende sheasmør, avocado-olie og risen, olie, kakaosmør og hasselnøddeolie giver den bedste fremstilling af Crema Gianduiosa en fugtgivende og lækker emulsion, men samtidig let og hurtigt optaget.

INCI GIANDUIOSA SNOW CREAM
Her er den komplette liste over ingredienser:
Aqua (vand), kaliumolivoylhydrolyseret hvedeprotein, Cetearylalkohol, Cetylpalmitat, Butyrospermum Parkii (Sheasmør) smør, Caprylic / Capric Triglycerid, Ethylhexylstearat, Glycerin, Glyceryl Oleat, Glycerylstearat, Rice Sativa Gratissima (Avocado) olie, Theobroma Cacao (kakao) frøsmør, Sorbitol, Corylus Avellana møtrikolie (Corylus Avellana (Hazel) frøolie), Phenoxyethanol, Tocopherylacetat, Parfum (Duft), mælkesyre, Ethylhexylglycerin, Cinnam.


FØRSTE IMPRESSIONER, GENNEMGANG OG PERSONLIGE UDTALELSER
Jeg har for nylig modtaget dette produkt og begyndte at bruge det øjeblikkeligt: Gianduiottos duft er berusende, og fristelsen til at spise det, som Neve med rette antyder, er utrolig!

Teksturen er meget cremet, et ægte kropssmør med en fyldig struktur, som jeg synes er perfekt til alle, især til dem med tør hud . Blandingen af 100% naturlige ingredienser er virkelig god, så jeg synes, det er meget beroligende også til fjernelse efter hår.

Absorption er ikke øjeblikkelig, det tager et par minutters massage at få cremen til at absorbere godt. Resultatet er en blød, fløjlsagtig, glat og behageligt duftende hud, slet ikke klæbrig eller fedtet, fordi cremen er helt absorberet .

Selvom duften er intens i starten, bliver duften lettere absorberet, overhovedet ikke påtrængende! Det er en ægte fornøjelse at sprede sig, så uimodståelig som en chokolade.

For mig er Gianduiosa Neve Cosmetics Cream en rigtig god fornemmelse for både krop og ånd: det er en fantastisk kos, men husk at du ikke kan spise ???? som slogan siger, spiser ikke, spred!
Vi venter naturligvis også på dine meninger, hvis du beslutter at prøve det!

HVOR man kan købe
Denne Neve Gianduiosa-creme debuterer på det officielle websted for Neve Cosmetics onsdag den 22. januar 2023-2024 . Vi ved stadig ikke prisen på dette produkt, men vi er sikre på, at Neve som altid vil overraske os med et meget specielt lanceringstilbud!

Kategori: