Har du nogensinde tænkt på at købe en paryk ?

Den sidst brugte parykker er blevet en stil og en meget enkel løsning til at ændre dit look med det samme uden at røre vores rigtige hår!

Parykkernes mode

På youtube ser vi mange piger, der bærer dem til at efterligne karakterer eller skabe make-up med totalt tema look. På lørdag aftenklubber eller diskoteker bemærkes 'farvede hoveder' oftere og oftere: undertiden er hårfarve eller misfarvning ægte, men i nogle tilfælde er de bare syntetiske parykker !

Til en speciel aften, en temafest eller en fest som Halloween eller Carnival er parykken det perfekte tilbehør til fuldstændigt at ændre udseende og forbløffe vores venner!

Da dette er en brug, der er begrænset til visse lejligheder, giver det ingen mening at bruge så mange penge på at have en original paryk til at have på. Heldigvis findes billige løsninger let online!

ØKONOMISKE Parykker ONLINE

Vi har opdaget webstedet www.gearbest.com, der sælger mange typer parykker online til rigtig billige priser ( 10/15 Euro). Dette er parykker med syntetisk hår i forskellige farver og længder. Mængden af hår er altid rigeligt, så frisyren er omfangsrig.

Internt er de udstyret med den klassiske nethinde, der gør det muligt for parykken at klæbe godt fast på hovedet og kroge til at udvide eller stramme parykken. Før du bærer det, skal du naturligvis binde dit hår og samle det på dit hoved eller på din hals, hvis det er langt. For at holde håret på plads er det muligt at sætte en ekstra nethinde, der fungerer som en slags hætte.

Disse parykker har ikke den højeste kvalitet, fordi de er falske hår, men de er godt lavet, og når de først er klædt, ser de godt ud! Lad os finde ud af det sammen med levende fotos.

LANGT Håret hvidt paryk

En meget lang hvid paryk til alle de mest glasagtige look ! Uanset om du vil pynte dig som en prinsesse eller en ond heks, er denne paryk perfekt!

RØD Parykk med bevæget hår

Lang krøllet rød kirsebær og en frynse ikke dårligt til en Little Mermaid look!

BLOND HÅR Parykk

Rapunzel at rapportere ! Langt blondt hår til denne afgjort vigtige paryk. Ideel til en dukke, prinsesse eller sexet Barbie-look.

CURLY-KORT ​​HÅR CURLY

Af alle parykker, jeg har prøvet, er dette bestemt den mest særlige. For dem som mig, der altid har haft langt hår, er det bestemt en bemærkelsesværdig ændring at se dig selv med en genvej. Denne paryk er perfekt til rampete forklædninger .

GRÅ HÅR Parykk

Drømmer du om at farve dit hår i gråt, eller vil du opleve spændingen ved at have denne hårfarve i en dag? Denne paryk er bestemt til dig!

PURPLE Paryk, langt langt hår

Dulcis i fundo, den mest farverige paryk nogensinde, og også min favorit! Denne paryk er perfekt til en heksens tøj med lilla hår!

HVOR man kan købe parykkerne og prisen

Parykkerne, vi viste dig, er tilgængelige på denne side af Gearbests websted sammen med mange andre modeller og farver. Deres pris er virkelig tilgængelig : vi går fra 10 til 15 euro afhængigt af type og længde.

Og har du nogensinde købt og båret en paryk? Fortæl os det i kommentarerne og giv os din mening om dem, vi viste dig!

Kategori: