Fra kiko er der en nyhed, som ikke må gå glip af, manikyrsættet i den lille eller store version, for at tage vores foretrukne emaljer på ferie.

Koblings tasken er i sort faux læder, meget behagelig og lavet til at opbevare og transportere Kiko neglelak neglelakker og alt hvad du har brug for til negleskønhed.

Ud over pladsen til emaljerne er rejsetasken udstyret med en stor lynlåslomme til opbevaring af manikyrværktøjer - såsom neglelakering, manikyrstænger og en bufferfil - og 3 mini-lommer til let at opbevare penne og blyanter fra manikyr eller små saks, fræsere og kalk.

Dens særlige kompakte struktur gør det muligt at transportere selv de mest skrøbelige genstande i komfort og sikkerhed. Nail care rejsetaske Stor version indeholder 8 glasurer efter eget valg, mens Small format indeholder 5. Normalt sælges koblingerne og glasurerne separat, men med salget har Kiko lanceret et vidunderligt tilbud.

Du kan vælge mellem den store eller den mindre kosmetikpose, og derefter kan du vælge 8 eller 5 neglelakker, mellem 145 nuancer til tilbud til 2, 50 Euro. Vil du vide omkostningerne? Her er de to løsninger:

NAIL CARE TRAVEL CASE SMALL + 5 emaljer = Pris € 20, 00 i stedet for € 28, 40
NAIL CARE TRAVEL CASE STOR + 8 emaljer = Pris € 28, 00 i stedet for € 39, 40

Et manikyrsæt til at tage på vejen er det, vi har brug for til den næste ferie, så vi kan vise vores farvede negle selv på havet eller i bjergene!

(Ad)

Kategori: