For det næste efterår 2023-2024 opdager vi Alicia Keys elegance og forfining i kampagnen om den nye feminine duft Givenchy Dahlia Divin .

Vi er vant til at se hende som en af ​​de smukkeste og mest magtfulde stemmer i R&B's verden, som blev berømt i 2002 med sangen Fallin ', og efter at have deltaget i nogle film, finder vi hendes model til Givenchy som ansigtet på den nye kvinders parfume af maisonen.

Parfume Dahlia Divin tager temaet op, og navnet på en succes startede i 2023-2024, Dahlia Noir, og er foreslået som en frugtagtig og blomsterduft, hvilket skaber en af ​​de fremtræden i parfumsektoren som Francois Demachy, som vi mødte i parfumer som den splinternye Dior Narkoman Eau de Toilette eller den berømte Fendi fan .

Den olfaktoriske pyramide, der er doneret af Givenchy Dahlia Divin, ser en eksplosion af mirabelle blommer på hovedet, der klassificerer den som en frugtagtig duft, men som i hjertet har en delikat kombination af jasmin og hvide blomster, der hviler på de dybeste toner af vetiver, sandeltræ og patchouli.

Flasken med den nye Dahlia Divin Givenchy parfume, der er lavet af gennemsigtig glas, viser tydeligt essensen af ​​guldfarve med en stor champagnefarvet hætte, navnet og mærket imponeret over en stofeffekt.

Lanceringen af ​​den nye Dahlia Divin Givenchy duft er planlagt til september 2023-2024, i størrelser fra 30 (pris 65 Euro) 50 ml (koster 90 €) og 75 ml (priser 110 €) og vil være tilgængelig på alle parfumerier i Douglas og Sephora . Er du nysgerrig?

Kategori: