Den umiskendelige Denny Rose-stil betyder ikke kun pragtfuldt moderigtigt tøj, men også en samling af unge kostumer, sprintosa, irreverent og farverig.

Spotlights på bikini, dem med et bånd og dem med trekantet bh. I samlingen af ​​Denny Rose 2023-2024 kostumer også hele kostumer og mange strandtøj, der skal kombineres med badetøj.

Lad os opdage det helt nye katalog !

DENNY ROSE SOMMER 2023-2024 SWIMSUIT

Den nye Denny Rose badetøjskollektion bevæger sig fra en trend til en anden på ingen usikre vilkår eller halvmål, og kører på bølgen af ​​sommertøj strandtøj, der skifter mikro-trusser med højtalje badetøj, bånd til de klassiske trekanter, pastelfarver og nye mønstre. Blandt broderier, blomstermikro-mønstre og dyreprinter synes kostumskataloget Denny Rose i år at være mere alsidig end nogensinde.

BIKINI BAND

Også til sommeren 207 ser topmodel af strandmode ud til at være bandets bikini. Denny Rose tænker også på dem, der elsker denne model og har en generøs décolleté, så ved siden af ​​det klassiske bløde bånd tilbyder den også bandeau-bikinier med polstring eller strategisk underwire designet til at støtte selv et generøst bryst.

Blandt frynser, pastelfarver og blomsteraftryk, de udskårne bikinier og dem med krydsåbninger på décolletéen forbliver ikke opmærksom. Mange forskellige band, der skal matche med højtalje trusser eller de klassiske trusser bundet på hofterne.

HELE SWIMSUIT OG TRIKINI

Badedragt i ét stykke er en stor klassiker nu tilbage i mode i flere sæsoner, men nu revideret, genfortolket og genopfundet. Så selv for Denny Rose bliver udskæringerne dybere og mere strategiske, og fantasierne er altid smukkere og raffineret.

Hele og trikini er perfekte strandantøj, hvis de kombineres med en stråhue, et tørklæde og spejle solbriller i henhold til trenden i 2023-2024. De designet af Denny Rose har noget ekstra, en unik stil til et sofistikeret og sofistikeret aperitiff-look i båden.

HAVEKLÆDER

Den ungdommelige og dristige stemning i Denny Rose-tøj kan også findes i strandtøjslinjen, med en række saronger, kjoler med nakne skuldre og lange kjoler til kombination med flip flops, strandhåndklæde og strandtaske.

De klassiske cover-ups kan faktisk ikke gå glip af, og Denny Rose tænker på en række beklædningsgenstande, der let kan tilpasses til ethvert kostume i den nye kollektion. Mulighederne er mange, men valget af det perfekte tøj til at vise sig ved havet er dit eneste.

HVORDAN KØBES NÅNE ROSE

Har du allerede sat dit syn på et kostume eller endda mere end et? Derefter skal du absolut gå til en af ​​Carpi-mærkebutikkerne eller til en autoriseret multimærkeforhandler. Hvis du foretrækker at shoppe online, kan du tage et kig på den nye Denny Rose-kostumelinje på www.shop.dennyrose.it.


På siden finder du også Denny Rose tøjkollektion og alt forårssommer 2023-2024 tasker og tilbehør, såvel som afsætningsafdelingen fuld af tilbud og nedsatte varer .

Har du fundet en bikini, der gør dig vanvittig, og du kan ikke vente med at prøve den? Eller vil du tør mere med en dejlig trikini i år? Lad os under alle omstændigheder vide med en kommentar, hvad er dine foretrukne kostumer af Made in Italy. Vi var meget imponeret over dyreprint og bandeau bikinier!

LETER DU TIL NYE KOSTUMER TIL SOMMER 2023-2024? SE OGSÅ:

  • Oysho badetøj, sommerkollektion 2023-2024.
  • Kostumer og mode strandtøj 2023-2024.
  • Alt nyt Desigual badetøj, sommersæsonen 2023-2024.

Kategori: