Guerlain inviterer os til at drømme om foråret med sine makeup-nyheder til sommeren.

GUERLAIN MAKEUP SPRING 2023-2024

Meteoritterperlerne er farvet med lyserødt til denne begrænsede udgave, der er oprettet for at fejre t- årsdagen for det berømte Guerlain-produkt.

En ny børste, læbestifter og en ansigtspalet for at give hudfargen udstråling: lad os opdage Happy Glow-kollektionen sammen !

GUERLAIN METEORITES HAPPY GLOW (pris € 77, 00)

En kombination af korrigerende og lysende perler for at fjerne tegn på træthed og give ansigtet sin naturlige lysstyrke .

Rainbow Glow-perler forstærker lys takket være flerfarvede partikler, lilla neutraliserer den gule tone i huden og pinkene giver hudfarven et udhvilet og frisk look . Den rigtige allierede til at vække huden til foråret!

GUERLAIN METEORITES VOYAGE PALETTE (pris € 55, 00)

Den nye Voyage Palette fra Guerlain er en universalpalette, der kan bruges på samme tid som rødme og belysning . Inde i den indeholder Rainbow Glow-perler, lyserøde perler og fuchsia-perler for at give tone til den kedelige hudfarve og give huden udstråling og udstråling . En rigtig juvel til at vokte jalousi!

ROSSETTI GUERLAIN, KISS KISS SHAPING CREAMY LIP COLOR (pris € 41, 00)

For alle læber at kysse Guerlain foreslår den nye Kiss Kiss Shaping Lipstick. En blød og cremet struktur og en skinnende og saftig finish: uimodståelig!

Kiss Kiss Shaping Creamy Lip Color fås i to nuancer :

  • Blossom Glow - lyserød rød;
  • Pearly Pink - blød lyserosa.

BØRSTE GUERLAIN, METEORITES BØRSTE

For at afrunde den nye makelain-kollektion i Guerlain forår 2023-2024 er der en ny perfekt makeupbørste til brug sammen med Meteorites-perler . Super bløde lyserøde børstehår, som giver dig selv en kos hver dag!

HVOR OG HVORFOR NÅR DU KØBER DEN GUERLAIN LYGTE GLUESAMLING

Den vidunderlige make-up-kollektion Happy Glow Guerlain 2023-2024 vil være i salg i de bedste italienske parfumerier fra januar 2023-2024 .

Hvad interesserer dig mest for denne nye forårssminkekollektion?

Søger du efter nyheder til foråret? MISSER IKKE:

  • Lancome Absolutely Rose Collection, den nye forårslinje.
  • Chanel Coco koder forår, den vidunderlige forårskollektion.
  • Nyt til foråret, Givenchy Le Prisme Blush.

Kategori: