Er du klar til at opdage den nye samling af Stradivarius-tasker? Farverige, frække og af så mange dimensioner denne linje af lave omkostningsposer tilfredsstiller alle dine behov.

Mellem maxi-shoppere med blomsteraftryk og broderede rygsække - et ægte must i denne kollektion - kan du ikke modstå at have et Stradivarius-tilbehør.

STRADIVARIUS BAGS 2023-2024

Detaljerne gør forskellen i Stradivarius-poserne og følger tendenserne i dette 2023-2024. Der mangler ikke metalliske stoffer i nuancerne af guld, sølv og bronze og broderede blomster i lettelse. Fantasierne går fra skrifter til botaniske tryk. Dimensionerne varierer fra mikrokoblingen til de rummelige maxi-poser. Skulderposer og rygsække er et must, fordi Stradivarius ved, hvordan man kombinerer komfort og stil.

SHOPPING BAG

Stort og rummeligt er den rigtige blanding af komfort og trend, vi taler tydeligvis om Shopping Tasker. Så elsket af moderne piger, at de ikke kun har brug for telefon og tegnebog, men også kosmetikposer, dagbøger og meget mere. Også perfekt til skole- eller universitetsbrug. Nogle versioner som den med en papegøjeudskrift i paljetter kan bruges som en strandtaske, i notesbøger og som håndklæder! Meget bedre, er du ikke enig?

BULVESKER

Profilen på skulderposer er lille, behagelig og struktureret. Detaljerne gør forskellen i disse tværkroppe, mellem tapper og forårsbroderi. Perfekt til dem der elsker organisationen er den kompakte, håndholdte taske , ideel til dag og aften. I faux læder og i neutrale eller lysere farver passer de til alle de kvinder, du er.

SKULDER

Hvis du er mere rock, vil du elske disse modeller blandt studs, vinyl transparenter og blomster patchwork. Et stort tilbehør, der kan bæres med al den komfort, som en skulderrem har. Den rigtige blanding af stil og sofistikering og komfort .

CLUTCH

Stradivarius koblingsposerne er ungdommelige og pige . Mellem skrivning og patchwork er disse miniposer frække og egner sig til ethvert outfit fra streetwear til aftenudseende . Smuk at vise vil ikke få dig til at gå upåagtet hen!

RYGSÆKKE

Rygsækken bliver mere og mere et must i hvert tøj, ikke kun i de sporty smarte, men også i de mest elegante. Du så det på de mest berømte catwalks, og i den sidste modeuge kommer rygsækken ud af skolens ramme og bliver til et moderigtigt tilbehør. Udskrifter, transparenter, paljetter og patches gør det unikt og i stand til at fuldføre ethvert look.

HVORDAN KØRE STRADIVARIUS

Du kan købe Stradivarius 2023-2024-tasker i fysiske butikker eller på det officielle websted www.stradivarius.com.

Kan du lide den nye kollektion af Stradivarius-tasker? Hvad vil du købe?

DU KAN OGSÅ LIKE:

  • Den vidunderlige Stradivarius modekollektion.
  • Den nyeste Stradivarius-katalog.
  • Nyt Zuiki mode line tøj.

Kategori: