Fantastisk biograf møder en duftverden: lad os sammen opdage den nye Dolce & Gabbana reklamekampagne for den legendariske parfume The One For Men !

HARINGTON X DOLCE & GABBANA KIT

Den britiske skuespiller Kit Harington, berømt for sin rolle som Jon Snow i tv-serien Il Trono Di Spade, er ansigtet på den nye reklamekampagne for The One for Men.

Dens karismatiske og flerfasetterede personlighed gør Kit til det ideelle ansigt til den meget berømte Dolce & Gabbana Beauty mænds duft .

DEN NYE Annonceringskampagne

Den nye Dolce & Gabbana-kampagne er indstillet på det livlige friluftsmarked i Napoli 's gader.

Kit Harington er nedsænket i en glad og energisk virvel, overfyldt af lokalbefolkningen, i et klima af ægte og ægte liv .

I dette scenarie deler Kit et smil, et par dansetrin og traditionelle retter med de lokale, tiltrukket af den festlige atmosfære.

Den nye dokumentarfilm til Dolce & Gabbana The One for Men blev skudt af Matteo Garrone med et bærbart kamera, et must for at fange historiens essens i dette møde på en naturlig måde.

Noterne fra " Tu vuò siden 'amerikaneren " i baggrunden formidler en følelse af lykke og panache, der fejrer originaliteten og charmen i den italienske kultur.

DEN FOR MENREFRAGRANS

En tidløs klassiker med moderne funktioner, herrenes duft The One for Men afspejler Dolce & Gabbana-mandens karisma, sikkerhed og medfødte charme .

Flasken i massivt glas er elegant og klassisk takket være de ravfarvede nuancer og træ-effekt hætten.

Oprettet af Olivier Polge og lanceret i 2008, indeholder D&G duften The One for Men Eau de Toilette en raffineret blanding af orientalsk skov og tobak, der ledsager de energiske krydret og vegetariske noter af koriander, basilikum, kardemomme og ingefær.


Dette giver et maskulint koncentrat af elegance og forfining, der tiltrækker mænd og får kvinder til at forelske sig.

PRIS DEN EN TIL MÆND, FORMATER OG RANGE

Udvalget af Dolce & Gabbana-duftstoffer til mænd The One for Men tilbyder tre eksklusive varianter . Her er formaterne og deres priser.

  • The One for Men Eau de Toilette 30ml - pris 51, 50 euro;
  • The One for Men Eau de Toilette 50ml - pris 64, 00 euro;
  • The One for Men Eau de Toilette 100ml - priser 88, 90 euro;
  • The One for Men Eau de Toilette 150ml - pris 100, 50 euro.

For dem, der elsker endnu mere intense og vedvarende dufte, sælges The One for Men også i Eau de Parfum-varianten i følgende formater:

  • The One for Men Eau de Parfum 50ml - koster 65, 50 euro;
  • The One for Men Eau de Parfum 100ml - koster 89, 00 euro.

One for Men-serien inkluderer også The One Royal Night, en eksklusiv Eau de Parfum skabt af parfumer Jean-Christophe Hérault. Denne duft, tilgængelig i 100 ml og 150 ml formater, udforsker den spredte verden af ​​krydderier og orientalsk rav, indhyllet i mystik.

HVORDAN KØBES DOLCE & GABBANA-parfumer

De lækre mandlige duftstoffer fra Dolce & Gabbana The for mænd-linjen kan købes i de bedste italienske parfumerier og online på Douglas og Sephora websteder.

Kan du lide D & G-duftstoffer til mænd? Hvilken vil du gerne give ham?

Kategori: