En duft, der er viet til overskydning og erotik: vi præsenterer dig som en forhåndsvisning af Pure XS, den nye parfume til ham underskrevet af Paco Rabanne !

PURE EXCESS PACO RABANNE EAU DE TOILETTE

I 1993 præsenterede Paco Rabanne XS, en ikonisk parfume, der hævdede et seksuelt ønske fri for ethvert tabu. Derefter i 2005 kom Black XS med sin utroligt rock trail. I 2023-2024 annoncerer den nye Paco Rabanne Pure XS- duft tilbage til scenen med sex og overskydende.

Denne nye maskuline duft repræsenterer med dens kølvandet dualiteten af ​​en ædel mand med en stærk sexappel, hvor moral og dristighed, laster og dyder samles og giver liv til et magnetisk, absolut uimodståeligt væsen .

Selve navnet på Paco Rabanne-duften afslører denne sarte ekstremharmoni . "Ren" som renhed af maskulin skønhed, begær og erotik, mens forkortelsen "XS" henviser til sex og karakter bragt til hovedpersoner og hans luktende spor, der svinger mellem friskhed og glød.

PURE XS: FRAGRANCE

Den nye herres duft Pure XS Paco Rabanne blev skabt af mesterparfumerierne Anne Flipo, Caroline Dumur og Bruno Jovanovic, hvis mål var at formidle en følelse af lyst og glæde på huden.

Den eksklusive sammensætning blander dygtigt friske krydderier med varmen fra harpikser og skove i en luktespor med en orientalsk karakter, pyntet med en generøs dosis forfriskende ingefær opvarmet af en blanding af myrharpiks og sød vanilje .

PAKKNING PACO RABANNE PURE XS

Den nye Paco Rabanne-herreduft har en lettere formet flaske, der gentager designet af hele XS-parfymekollektion. Kontrasten mellem midnatblåt og guld og fløjlseffekt papemballage gør denne duft utroligt luksuriøs og luksuriøs.


DATO FOR UDGANG OG FORMATER PERFUM REN XS PACO RABANNE

Den nye sensuelle mandlige duft Paco Rabanne Pure XS Eau De Toilette kommer snart i de bedste italienske parfumerier og fås i to størrelser, 50 ml og 100 ml .

Det vil også være til salg online på Douglas e-handelswebsted på denne side.

Hvad synes du? Er du nysgerrig efter denne usædvanlige mandlige duft? Det kunne være en dejlig gaveidee til kærester, søskende og ægtemænd!

DU KAN OGSÅ være interesseret i:

  • Gentleman Givenchy, ny duft til ham.
  • Calvin Klein Eternity Intens herre- og kvinders parfume.

Kategori: