Et spring ned i en verden af tegneserier og de bedst elskede Disney- figurer med Disney-gaveideer og -kasser, perfekt til glæde for store og små!

Fra Askepot til Violetta, der passerer Frozen, de meget flot Minons, Avengers og endda Star Wars : der er virkelig forlegenheden ved valget blandt Natur Naturlige Verde julegave sæt!

Disney Christmas 2023-2024 gaveæsker, der er dedikeret til børn, teenagere men også voksne med en legesyg sjæl, er virkelig lækker: lad os opdage dem sammen med fotos og priser på alle Naturaverde- referencer fra So.di.Co !

VIOLETGAVEBOKSER

Violetta Disney er et stilikon ! Hans stil er glamorøs og feminin, dedikeret til de mest trendy piger, og derfor finder vi så mange smukke forslag!

BOX PERFUME AND BEAUTY BOX (pris 7, 99 og 13, 40 euro)

Den dejlige parfume æske indeholder en naturlig spray eau de toilette i Gold Vanilla duft, i 50 ml format og et nærende 100 ml skumbrusebad .

I stedet for "skønhed" vinder et parfumevand med guldvanille i 75 ml-format og et cremet bruseskum på 100 ml.

VIOLET #BELLEZZASCINTILLANTECOFANETTO BADTID (pris € 5, 39)

En smuk farvet kasse indeholder en 300 ml parfumeret brusegel og forfriskende vådtørreservietter.

VIOLETTA #BELLEZZASCINTILLANTE BODY CARE BOX (koster 10, 80 euro)

Disneys elskere af Violetta mister deres hoveder for denne smukke julegavepakke, der indeholder en brusegel i 300 ml maxi-størrelse, 75 ml parfumeret vand til kroppen og en spektakulær Violetta #bellezzascintillante kobling .

GAVEKASSER CENERENTOLA

Cenerelle lytter, kom frem! Her er smukke gavepakker dedikeret til de mest romantiske piger og drenge, inspireret af den nyeste Disney-film Askepotte!

CINDERELLA DREAM BATHROOM BOX (pris 10, 80 euro)

Denne gaveæske til jul, der er dedikeret til moderne prinsesser, indeholder alt hvad du behøver for at være smuk og duftende ! Indvendigt finder vi et beroligende boblebad med 250 ml iris kronblade, duftende vand til kroppen med den samme duft og et mousserende armbånd med Askepot vedhæng.

FRYSEN DISNEYGAVEIDEER

Frosset er den fremtrædende jule-tegneserie, den bringer os ind i et uforlignelig is- og romantisk klima ! Her er de ideer, der beder for dem, der elsker denne historie fuld af magi!

FROZEN CONFANETTO PERFUMO (koster 12, 60 euro)

En smuk frosset kobling til at bevare dine hemmeligheder, et parfume på 50 ml kropsvand og friske våde klude : dette er det perfekte gavepakke til romantiske piger og teenagere!

MAGIC BAGNO FROZEN BATH (pris 8, 90 euro)

Inde i en smuk gaveæske med de to uadskillelige søstre Elsa og Anna, ledsaget af den meget flot Olaf, finder vi et duftende 250 ml hvidt moskusboblebad og et 75 ml parfumeret kropsvand .

WHITE GIFT IDEES AND THE SEVEN Dwarfs

De syv dværge er de venner, som alle gerne vil have: sjove, sjove og med et stort hjerte! Fra den søde historie om snehvid i dag ankommer de søde små dverge til vores hjem med meget flot gaveæske til at fejre jul 2023-2024 med et smil på deres ansigt!

DISNEY GAVEBOKS SETTE NANI (pris 11, 70 euro)

En anden farverig og sjov kasse indeholder vådtørreservietter og en Natural Spray- parfume i 50 ml-format, naturligt dedikeret til de syv dværge!

GAVE-IDEER LÆKENDE PELUCHE

Hvem er Dr. Peluche ? Hun er en dejlig læge, der kan reparere ødelagte legetøj! Han er en dejlig karakter, elsket af små piger og børn over hele verden!

LÆKER STUFFET KROPTMIST (pris 6, 90 euro)

Her er vi så hos den søde Dr. Peluche, der ønsker os en glædelig jul med en speciel kasse indeholdende en 75 ml body spray-parfume og meget praktiske parfume våde servietter!

GAVEBOKSER SOFIA LA PRINCIPESSA

Disney Channel- fans elsker Sofia prinsessen! Og hvordan kan du skylde dem? Hun er en ambitiøs sjov og modig prinsesse, der ved hjælp af et magisk vedhæng og de dygtige Disney-prinsesser Belle, Askepotte, Jasmine, Ariel, Aurora, Snehvid, Mulan, Rapunzel, Merida og Tiana lærer alle hemmelighederne for at blive en perfekt prinsesse!

PRINCESS SOFIA 'BATH TIME' BOX (pris 6, 90 euro)

I en dejlig farvet gaveæske finder vi Shampoo og balsam med en blomsteraroma i 250 ml format og en flydende sæbe med samme parfume og format.


PRINCESS SOFIA 'ENCHANTED BATH' BOX (koster 13, 40 euro)

I et magisk og duftende øjeblik som en ægte prinsesse for glamourøse piger tilbyder Naturaverde et parfumeret boblebad med 250 ml kombineret med et friskt 50 ml parfumeret kropsvand .

MINIONER BAD GAVE-IDEER

Minions er øjeblikets karakterer: sjove, skødesløse og sjove de kombinerer alle farver og får voksne og børn til at forelske sig! Fra filmen " Despicable Me " til filmen " Minions ", der er helt dedikeret til dem, er deres succes blevet global, og alle vil have dem!

MINIONS BADRUMBoks (koster 7, 95 euro)

En cremet sæbe, der er egnet til at rense ansigtet og hænderne, en flydende ansigts- og håndsæbe og en blød svamp er indeholdt i dette smukke gavesæt, der vil gøre dit bad eller brusebad sjovt!

AVENGERS GAVEBOKS

Hvem er Avengers ? De er superhelte, der først blev berømt af tegneserier og derefter af vigtige film og tegneserier, der har ramt kassekontoret og fået voksne og børn til at forelske sig over hele kloden! Her er Avengers jul 2023-2024 gaveideer!

AVENGERS 'BATH TIME' GAVEBOKS (pris 11.60 euro)

Inspireret af den legendariske Iron Man og Hulk indeholder denne duftende gavepakke et 'Fresh Power' shampoo-brusebad kombineret med en 50 ml köln .

JAKE OG PIRATERNE PÅ ISLANDET, AT DER IKKE ER GAVE-IDEER

For de modigste børn tilbyder Naturaverde Kids Jake Disney gaveæske og Pirates of the Island, der ikke er der ! Jake er en dristig pirat, der kører havene i selskab med sine venner Izzy, Cubby og Skully, den talende papegøje, der leder efter utrolige skatte!

'BATH TIME' JACKE OG PIRATES BOX (koster 6, 90 euro)

For at føle den fantastiske duft af havet på huden finder vi inde i Disney-gaveæsken et shampoo-brusebad på 250 ml fra parfume fra Brezza Marina samt en flydende sæbe i samme format og duft.

GAVE IDEER STJERNE KRIG

Star Wars er en utrolig filmsaga, virkelig kendt og elsket af alle! Især er Disney Star Wars badeværelsesgaveideer perfekte til børn og børn, der elsker eventyr!

STJERNE KRIGER REBELSER 'BATH TIME' BOX (koster 8, 99 euro)

Også i dette tilfælde finder vi en dejlig julegaveæske, der indeholder en flaske shampoo med mynte- og lakridsduft, samt en flydende håndsæbe, begge i 250 ml-format. Den ekstra touch? Pennen med Mini Torch Star Wars Rebels, et must-see!

DISNEY BABY BOX 'FIRST BADROOMS' (pris € 14, 39)

Al den sødme Disney-figurer lever videre i en elegant gaveæske, perfekt som julegave til forventningsfulde mødre og nye mødre, for indeni holder det bedst til parfume og delikate bade!

Inde i dette Disney Christmas 2023-2024-gave sæt finder vi faktisk en ultra blid 200 ml hår- og kropsrenser, en blid 200 ml ansigts- og hænderenser, en pakke delikate baby-servietter til 20 stykker plus nogle lækre skridsikre sokker med den sød Dumbo!

HVOR man kan købe

Hvor køber du de smukke Disney badegavesæt ? Det er muligt at finde dem i de bedste supermarkeder såvel som i butikker, der specialiserer sig i personlig pleje, såsom Acqua & Sapone og Tigotà.

Kan du lide Disney julegave sæt ? Hvilket af disse badeværelsesforslag vil du gerne give til små venner, børn og børnebørn?

Kategori: