I dag taler jeg om tre hårprodukter, som jeg fik testet, fra det berømte mærke Jean Louis David . Dette er Urban Care Keratin Terapy-linjen, et tre-trins behandlingsprogram, der lover at genopdage ekstrem sødme, absolut glans og maksimal lethed direkte derhjemme.

Keratinterapi er specielt formuleret til at helbrede hårmaterialet, hvilket giver det glans og sødme uden sammenligning og bevarelse af lethed.

Jean Louis David- produkter er fri for parabener og renser hårfibre forsigtigt inden de griber ind i dybden og giver en dyb hydrering; de er sammensat af keratinmolekyler i forskellige størrelser, der fungerer i synergi i hjertet af håret og på dets overflade.

Keratinterapiprogrammet af Jean Louis David er opdelt i tre hurtige faser, der kan kombineres efter dine behov for at tilpasse behandlingen til graden af ​​bevidsthed og din hårtype.

PRODUKTPRÆSENTATION OG FUNKTION
Jean Louis Davids Urban Care Keratin Therapy består derfor af tre produkter:

- TRIN 1 FORBEREDELSE MED SWEET SHAMPOO
en sulfatfri shampoo beriget med keratin, der renser håret i dybden og forbereder det til efterfølgende trin.

- FASE 2 MASKBEHANDLING REPARATION I DYBDE
takket være dets keratinkompleks og proteinprincipper hjælper det med at genopbygge hårfiberen og efterlader håret transformeret og meget blødt.

- FASE 3 TERMOAKTIV OMSTRUKTURERINGSBEHANDLING
den sidste fase af behandlingen af Jean Louis David anvendes før tørring, dens virkning består i at pakke fiberen og bevare effekten af ​​keratinreparationskomplekset længere, fungere som et anti-aggressionskærm, hvorefter håret bliver disciplineret og bliver de kæmmer meget let, lyst og lys.

ANVENDELSESRÅDGIVELSE I henhold til dens behov
Jean Louis David- produkter, der er en del af Keratin Therapy, kan kombineres efter dine behov:
- For meget følsom og tykt hår anbefaler vi faserne 1, 2, 3
- til meget følsomt og fint hår 1, 3
- til sensibiliseret og tykt hår 1, 2
-for sensibiliseret og fint hår 1, 3

Du kan også bruge en formel kaldet "espresso", som består af at bruge 1.3 til at give en injektion af keratin til håret på kort tid.

PAKKNINGSTEKSTUR OG PERSONLIGE UDTALELSER
Alle Keratin Therapy- produkter er indeholdt i elegante sorte flasker med gylden og hvid skrift, og alle tre har en varighed på 12 måneder fra åbningen.

Behandling 1 eller shampoo indeholder 250 ml produkt, behandling 2 masken indeholder i stedet 200 ml; disse 2 produkter er indeholdt i en stiv flaske og begge har dispenseren til bedre dosering af produktet, behandling 3 indeholder i stedet altid 200 ml produkt, flasken er altid stiv, men i stedet for dispenseren er der en spray, der tillader sprede produktet godt på alt hår; lugten er behagelig, og produktet er hvidligt i farve.

Behandlingen 1 af Jean Louis David (shampoo) har en cremet struktur og er en perlehvid, duften er behagelig og delikat, den bruges som de normale shampooer, der anvender den på alt vådt hår, det masseres og skylles derefter med rigeligt vand .

Behandlingen 2 af Keratin-terapi (maske) er hvid og har en meget cremet konsistens og påføres ved at påføre det på fugtigt hår, hvor det lader virke i mindst 5 minutter og skylle med rigeligt vand.

Behandlingen 3 af Keratin Therapy af Jean Louis David anvendes til fugtigt hår uden at skylle, håret er ufiltreret og derefter tørres det.


GENNEMGANG, TEST OG VISNINGER
Jeg prøvede denne Keratin-terapibehandling af Jean Louis David ved hjælp af alle produkterne, og effekten var virkelig fantastisk!

Håret er tykkere, det er meget lysere og endda tipene, som tidligere var så kedelige, nu ser jeg dem sundere, håret er meget blødt at røre ved.

I mit tilfælde, da jeg har følsomt og fint hår, ville det være nok for mig at kun bruge behandlingen (1 og 3), som er den "udtrykkelige" til en injektion af keratin i håret, og så får du allerede fremragende resultater, hvis jeg i stedet ønsker en mere komplet effekt Jeg bruger også behandlingen (2) masken for at opnå de maksimale resultater.

I sidste ende finder jeg Keratin-terapi af Jean Louis David en fremragende behandling, der fungerer, du kan justere dig selv på hvilke produkter på denne linje du skal bruge og købe baseret på dine behov og din hårtype ved at følge applikationsrådgivningen eller ved at få dig rådgivet af din frisør.

Du kan finde Keratin Therapy-produkter til følgende priser: ca. € 19 for shampoo; til masken omkring € 26 og til termobehandlingen omkring € 28. De kan købes i JLD-saloner.

PRODUKTBLAD
navn Urban pleje Keratin terapi behandling
mærke Jean Louis David
pris 19.00 - 26.00 - 28.00 Euro
GENEREL VURDERING
Fordele Synlige resultater allerede fra den første behandling
Ulemper Ikke til stede
STEMMER (skala fra 1 til 10)
kvalitet 8
pris 7
Kvalitet / pris 7.5
effektivitet 9
Emballage 8
Samlet bedømmelse 8

Har du nogensinde prøvet dem? Hvad synes du?

Kategori: