At forenkle livet og skabe geniale skønhedsprodukter, dette er hensigten med Sephora, der til foråret sommer 2023-2024 overrasker os med en ny eyeliner, der påføres med fingeren: Sephora Fingertips Eyeliner.

Eyeliner, der påføres med Fingertis Eyeliner Sephora finger er en absolut nyhed og repræsenterer et unikt make-up produkt. Som navnet antyder, er det bare at indsætte applikatoren på hånden for at spore en perfekt eyeliner-linje!

Fra en meget enkel, men genial intuition har make-upafdelingen i den franske parfumerikæde udviklet en eyeliner, sagde til dem, meget enkel at bruge takket være den 'fingerbøl' form.

EYELINER EN DITALE SEPHORA

Sephora Liner Tips eyeliner har en intens flydende formel og fås i fem klassiske, men bestemt effektive farvevariationer: sort, grå, brun, blå og lilla.

SÅDAN ANVENDES EYLINER SEPHORA

Her er forslagene fra det franske brand til, hvordan man perfekt og hurtigt anvender den nye Eyeliner fingerspids:

  • TRIN ONE: Indsæt pegefingeren i hætten;
  • TRIN TO: fold de andre fingre på produktet for et godt greb;
  • TRIN TRE: eyeliner i hånden (eller bedre, på fingeren), tegner slagtilfældet med en enkelt gestus.

PRIS OG DATO FOR UDGANG

Prisen på en eyeliner fingerspidser Sephora er 6, 90 euro for en 2 ml flaske. Markedslanceringen af ​​denne innovative eyeliner er planlagt til april 2016. Så snart vil vi være i stand til at købe dem i alle italienske Sephora parfumerier såvel som på det officielle websted på denne side.

Inspirerer den nye eyeliner, du bruger med fingeren, dig? Dette er bestemt en original idé, og vi kan ikke vente med at sætte den på prøve! Fortæl os, hvis du vil prøve den nye Eyeliner Sephora fingerspidser og efterlade en kommentar: vi venter på dine meninger!

Desuden, hvis du leder efter smarte nyheder, skal du ikke gå glip af den nye Dr. Lipp hydratiserede læbe- og brystvorte balsam, der kommer fra Sephora til sommeren!

Kategori: