Glamglow, et velkendt Hollywood-brand, der er fokuseret på hudpleje, tilbyder en glitrende nyhed! Det kaldes #GlitterMask og det er den nye ansigtsmaske med glitter og holografiske stjerner bestemt til at blive en reel trend.

Vi viser dig en forhåndsvisning af den "galaktiske" Glamglow-nyhed, sikker på, at det får dit hoved til at dreje!

GLAMGLOW GLITTER FACE MASK

Selv en simpel ansigtsmaske kan blive til noget unikt og originalt. Glamglow ved dette godt og lancerer #GlitterMask, den nye afskalningsmaske, der er kendetegnet ved glitter og holografiske stjerner .

Den nye #GlitterMask lover de samme fordele som den ikoniske GravityMud FirmingTreatment, men med en merværdi: et utal glitter og små holografiske stjerner i forskellige størrelser, der gør denne henvisning unik.

Denne særegenhed repræsenterer ikke et funktionelt, men rent dekorativt aspekt, der gør denne vidunderlige Glamglow-maske, endnu mere behagelig og sjov at bruge samt ekstremt trendy.

Men forbliver glitteret på huden, når masken er fjernet? Absolut ikke, alt er helt fjernet, og ingen glitter forbliver på huden eller går til at okkludere porerne, så rol ikke!

Glitter og stjerner er faktisk indarbejdet i den bestemte geltekstur, der kendetegner #GlitterMask og forbliver der i behandlingsvarigheden.

Det er klart, at #GlitterMask også har en vigtig funktionel karakter: det er faktisk en innovativ afskalningsmaske, der har en stærk opstrammende handling, og som lover ikke at efterlade rester og ikke at have behov for skylning.

En konstant anvendelse hjælper med at gøre huden kompakt, tonet og strålende og forhindrer endda de små tegn på grund af hudens aldring .

Som alle de ansigtsmasker, der tilbydes af mærket, består selv denne lyse og mousserende kos til ansigtet ud af en højtydende slambaseret formulering .

Så lad os analysere også de rent funktionelle aspekter, der karakteriserer #GlitterMask Glamglow .

DEN GLAMGLOW FORMULA #GLITTERMASK

Glamglow-ansigtsmasken #GlitterMask er en opstrammende behandling baseret på fangh i, formuleret med aktive ingredienser, der sigter mod at bekæmpe den typiske hudafslapning i ansigtet.

Faktisk er der det berømte Teaoxi- kompleks baseret på lakridsblade og Altea, der giver større fasthed og kompakthed. Masken lover at tilbyde alle fordelene ved GravityMud Firming Treatment-bestsælgeren kombineret med en mousserende og holografisk struktur .

Det er faktisk født for at glatte, bringe tone og større elasticitet i vævene, løfte dem op og bevare dem mod oxidativ stress . Disse fordele lover at være synlige allerede fra de første applikationer .

Kort sagt, #GlitterMask Glamglow er bestemt til at blive et "must have".

SÅDAN BRUGER DU #GLITTERMASK GLAMGLOW

Brugen af ​​#GlitterMask svarer fuldstændigt til den, der bruges til alle ansigtsmasker, der er foreslået af mærket.

Det er nødvendigt at blande det med børsten, inden du fortsætter med påføringen for at uniforme gelen inden i tekstur, både glitter og holografiske stjerner, som den er infunderet i.

Det påføres jævnt, indtil der oprettes et ret konsistent lag af produktet og lades være i ca. 20/30 minutter, idet man sørger for at undgå øjeområdet og hårlinjen.

Når den er tør, fjernes den, fjernes den ved blot at trække den forsigtigt fra kanterne. Fortrinsvis kan du derefter skylle dit ansigt for at fortsætte med efterfølgende behandlinger.

Brug to gange om ugen anbefales til optimale resultater.

HVORDAN KØRE GLAMGLOW FACE MASK #GLITTERMASK

Glamglow #GlitterMask ny maske med glitter og holografiske stjerner lanceres officielt i USA i december 2023-2024 til en pris på $ 69 .

Vi ved ikke, hvornår det officielt vil være tilgængeligt også i Europa, men på tidspunktet for lanceringen vil det være tilgængeligt, ligesom alle Glamglow-referencer på alle Sephora-parfumerier distribueret over det nationale territorium.

Du kan også købe det online på Sephora-webstedet på denne side.

Kan du lide den nye Glamglow-ansigtsmaske? Vi er meget nysgerrige efter at prøve denne Glamglow-nyhed og dig?

Kategori: