Ceremonienes periode nærmer sig, og som normalt foreslår vi enkle, men meget effektive løsninger til en hurtig og super elegant make-up, som du selv kan skabe!

Uanset om det er en dag- eller aftenbegivenhed, et bryllup i stil eller en ceremoni med et par nære venner, er uret bestemt elegance . Så hvad er mere elegant end en smuk skraveret linje for at forbedre udseendet og forlænge det?

Denne nuancerede ceremoni-make-up gennemføres på kort tid og med få kosmetik i naturlige nuancer og et strejf af farve i det indre rim.

OPRINDELSE CEREMONY OPRINDELSE: HVEM ER GODE OG SÅDAN SKAL DE TILPASTE DET

Denne ceremoni-make-up er meget alsidig og kan virkelig se godt ud på alle øjenfarver, fra brune, sorte til lette øjne. For at tilpasse det skal du bare ændre farve på blyanten ! Jeg besluttede at bruge en lys blå i det interne rim, men jeg foreslår, at du bruger en skygge, der kan forbedre din irisfarve eller det tøj, du vil have på.

For eksempel kan du bruge en blyant med varme toner til at forbedre blå øjne eller en lilla blyant til grønne øjne . Hvis du er i tvivl, er løsningen, der går godt for alle, den sorte blyant.

Denne type make-up i naturlige toner giver dig mulighed for at forlænge udseendet meget og tilpasse dig perfekt til enhver hudfarve.
Hvis du har store øjne, vil dette trick gøre dem magnetiske, men hvis du har små øjne, kan du prøve en kødfarvet blyant i det indre rim for at få dem til at se optisk større ud.

PÅKRÆVET

Her er hvad jeg brugte til at oprette dette trick:
- PaolaP Make Up Deep Black gelforing ; Blændende og lyse øjenskygger; Lash Secret mascara;
- Neve Cosmetics Pastelblyant Sky;
- House of Lashes falsk øjenvipper Temptress.


Hvis du ikke har disse make-ups derhjemme, ikke noget problem, kan du bruge lignende kosmetik.

OPRINDELSESPROCEDURE FRA EN SKADET CEREMONI

Lad os se sammen, hvad der er trinnene til at genskabe denne nuancerede og elegante makeup.

TRIN 1

Lad os starte dette trick ved at anvende en sort gel-eyeliner (Paola P Deep Black gel-foring) langs de øverste vipper. Det er ikke vigtigt at være præcis i dette trin, som også kan gøres ved hjælp af en sort blyant.

TRIN 2

Vi bruger nu en gradientbørste til let at blande eyeliner opad og udad.

TRIN 3

Vi anvender en klar skimmer øjenskygge (Paola P Dazzle øjenskygge) på det mobile øjenlåg og inde i hjørnet.

TRIN 4

Vi påfører en brun skimmer øjenskygge (Paola P Bright øjenskygge) langs de nedre vipper og i det ydre hjørne.

TRIN 5

Vi anvender stadig eyeliner for at intensivere den øverste øjenvippelinje. Lad os anvende det også i den ydre del af de nedre vipper.

TRIN 6

Vi påfører en blå blyant (Neve Cosmetics Cielo blyant) i det indre rim.

TRIN 7

Påfør nu mascara på øjenvipper (Paola P Lash Secret mascara).

TRIN 8

Hvis vi ønsker en mere intens effekt, kan vi anvende naturlige falske øjenvipper (House of Lashes Temptress-øjenvipper).

SOMMER TUTORIAL OPSTANDSHAVE TIL CEREMONI

Her er opsummeret trinene til at gøre denne spektakulære skraverede øjenmakeup, perfekt til invitationer til en ceremoni:

SÅDAN KOMPLETERER DU MAKE UP

Til denne elegante make-up ville jeg vælge at bære en mat nøgen læbestift, ligesom den flydende læbestift Caramel fra Paola P. En skygge, der perfekt tilpasser sig et blødt og meget effektivt look på samme tid.

På den anden side, som en rødme, besluttede jeg at bære en valgt skygge (Neve Cosmetics blush Pill) for forsigtigt at varme hudfarve, en perfekt farve til dem med medium lys hud.

Fortæl mig, hvis du kunne lide denne ceremoni-make-up, og hvilke andre farver, du ville bruge i det interne rim!

Ønsker du at finde ud af mere elektroniske opgaver? Her er de!

  • Blå makeup til en ceremoni: med stor indflydelse!
  • Lys makeup til mørke øjne, perfekt til at lyse øjnene.
  • Elegant mørkeblå makeup i et par enkle trin.
  • Enkel, men effektiv make-up til brune øjne.

Kategori: