Elsker du grafiske tricks? Du vil elske den nye Pupa Milan eyeliner- linje til mange forskellige stilarter og resultater!

NY EYELINER PUPA

Den nye sensationelle Pupa Milano øjekollektion er dedikeret til den mest anvendte, men også sværeste at bruge kosmetik, eyeliner .

Denne eksklusive linje indeholder fire nye formater designet til at gøre anvendelsen af ​​sort eyeliner lettere og hurtigere, et must for en respektabel grafisk make-up.

Den nye Pupa eyeliner er kendetegnet ved en vandbaseret formulering, der tillader en hurtig tørring og garanterer en flydende og lys struktur og en super vedhæftende film. Desuden sikrer den høje procentdel af pigmenter i dem en ekstra sort farve, ren og intens.

Pupa Milan eyeliner er formuleret med lav risiko for allergi, er oftalmologisk testet og Paraben Free . Lad os opdage i detaljer alle de forslag til øjne, der er underskrevet af det italienske brand!

WING LINER PUPA (pris € 16, 00)

Ny eyeliner med spidsspids : dens ergonomiske form gør den perfekt til at tegne i en enkelt bevægelse en præcis linje langs cilia-rimet og en perfekt hale i det ydre hjørne af øjet.

Hvordan bruges Wing Liner Pupa? Ekspertisen anbefaler at sprede eyeliner fra det indre hjørne af øjet til ydersiden. Dets vinklede punkt, når den placeres diagonalt startende fra det fremmede hjørne af øjet, trækker straks en lille hale.

JUMBO LINER PUPA (koster 16, 00 euro)

Elsker du stærkere udseende? Du vil elske den nye Jumbo Liner Pupa!

Den store spids med dets karakteristiske skrå snit giver mulighed for at tegne både tykke og afgørende og mere subtile og præcisionsstrøg. Det perfekte tilbehør til at genskabe grafikker med flere dimensioner.

ROLLER LINER PUPA (pris 17, 50 euro)

Et af de mest interessante produkter fra den nye Pupa øjenlinje er uden tvivl Roller Liner .

Det er en innovativ eyeliner med en rulleapplikator, der sikrer en superdefineret linje med nul unøjagtigheder. Hjulet, som pizzaets, kører meget let på øjenlåget og tegner meget præcise, intense sorte streger . Det er vigtigt at ryste produktet inden brug.

Ekstremt let at bruge, det er perfekt til piger, der er mindre vant til at bruge eyeliner.

PUPA SKINNY LINER (pris € 16, 00)

Pupa-makeuplinjen dedikeret til eyeliner slutter med den nye Skinny Liner . Det er karakteriseret ved en ultratynd filtspids og aflang form og giver dig mulighed for at tegne tynde streger med ekstrem præcision.

Det er perfekt til at intensivere fastgørelsen af ​​øjenvipper og til at genskabe geometriske egenskaber og grafisk udseende med stærk påvirkning takket være den nøjagtige og fleksible spids.

DATO FOR UDGANG, OG HVORDAN KØBES EYELINERPUPA

Den nye Pupa Milan eyeliner er snart tilgængelig i alle parfume butikker, der sælger det italienske kosmetikmærke.

Hvis du har problemer med eyeliner-applikationen, skal du læse vores nyttige og praktiske tip til at lære, hvordan man sætter eyeliner hurtigt og nemt!

Hvad synes du? Hvad er din yndlings eyeliner og den der tiltrækker dig mest blandt disse nye udgivelser? Vi afventer dine kommentarer!

Kategori: