Zalando er verdenen for online shopping: med få klik kan vi finde masser af tøj og tilbehør til nedsatte priser, ligesom det afslappet tøj til salg, som vi præsenterer for dig!

Vi ved, at når vi elsker at shoppe, derfor besluttede vi at tilbyde dig et udvalg af virkelig velsmagende fritids- og sportsbeklædningsgenstande, der kan tilfredsstille dit ønske om at fornye din garderobe uden at bruge en formue!

Her er vores udvalg af Zalando afslappet tøj til salg!

SWEATSHIRTS AND SWEATERS Rabatteret

EVEN & ODD SWEATER MED BACES - KØB TIL 20 EURO (originalpris 25 euro)

Det er en fantasifuld og morsom sweater, den, der er foreslået af Even & Odd, fuldstændig besat med røde kys! Ideel til romantikere, men også til makeup afhængig som os! ????

CRIMIANL DAMAGE FELPA 'CELFIE' - KØB TIL 25 EURO (oprindelig pris 60 euro)

Ræk din hånd, hvis du aldrig har taget en 'selfie ', det berømte fe-billede med din smartphone! Ingen? Vi var ikke i tvivl! Denne dejlige korte sweatshirt til kombination med t-shirts og skjorter er sjovt, fordi 'fejrer' det sejeste foto!

KUN FELPA PHANTON - KØB TIL 22 EURO (oprindelig pris 35 euro)

Mustasker, mund, læbestift og hjerter: Denne eneste sweatshirt er super cool, perfekt på jeans og mini til at skabe rock-chic look!

KUN UNICORNO SWEATSHIRT - KØB TIL 18 EURO (originalpris 30 euro)

En magisk væsen, den fedeste og elsket af unge og gamle! Her er en pragtfuld enhjørning på denne eneste sweatshirt, en af ​​de unmissable og superrabatterede ting, som Zalando har foreslået for denne sæson!


CASUALE KLÆDER PÅ BALANCEN

EVEN & ODD STRIKKET KLÆS I Lace - KØB TIL 15 EURO (originalpris 25 euro)

Rørformet linje, kortere foran og længere bagpå, denne stribede kjole er super moderigtig, selv til det sorte blonderindsats i den øverste del. Kombiner det med en læder negle og padder amfibier, så er du klar til dine mest underholdende aftener!

PIECES DRESS PCS STRAPPY - KØB TIL 25 EURO (originalpris 35 euro)

En dyb ryg med lynlås karakteriserer denne sorte kjole med en porthole på bagsiden . Dette er en meget sexet kjole, som vi i dag kan kombinere med en lille cardigan eller en mere rock-sweatshirt, mens den i løbet af få måneder får den perfekt garvet hud!

STøj KAN TARTAN KLÆR - KØB TIL 20 EURO (originalpris 35 euro)

Voile fordoblet kjole med underkjole, der skaber en smuk 'Jeg ser ikke ser' effekt, denne kjole er meget sporty med en dejlig jakke og ankelstøvler, men også mere elegant og sofistikeret, når den er parret med en perlekæde og hæle sko: Tres chic!

VILA KLÆDER DRESS MEGET BERRY - KØB TIL 16 EURO (originale omkostninger 40 euro)

Her er en anden meget alsidig kjole: ideel til fritid med sneakers eller ankelstøvler takket være popfarven, der skaber glæde, det bliver en mere sofistikeret vare, når den er parret med en sort blazer og sober halsudskæring.

VILA KLÆDER KLÆR VINDIA - KØB TIL 28 EURO (originalpris 35 euro)

Denne Vila Tøj-kjole er blød og velegnet til enhver type krop, og har et meget romantisk blomstermønster på en blå base. Hvordan skal du gøre det? Med en flot hærgrøn eller sort parkajakke, snørede ankelstøvler og strikket maxi-tørklæde!

RABATTER

TRUE FASHION LÆDERHEMME - KØB TIL 28 EURO (originale omkostninger 40 euro)

Simpelthen perfekt med en dejlig hvid skjorte . Dette faux sort læder nederdel er fantastisk til diskoteket som til middage udenfor. Den mest trendy kombination er helt sikkert med maskuline flade sko for at skabe et fristende androgynt look.

STøj KAN TANYA JEANS SKJORTE - KØB TIL 25 EURO (oprindelige omkostninger 40 euro)

Super speciel er dette Noisy May-nederdel, der sælges på Zalando, til den 'syre' vask af denim, der giver smukke nuancer af farve, som kombineret med rørmodellen med 'peplum' på siderne, der kan fjernes afhængigt af lejligheden, gør denne model uimodståelig !

Jakker i balancen

STøj KAN FUR JAKKE - KØB TIL 30 EURO (oprindelige omkostninger 60 euro)

Super cool, kort, let og super trendy eco pels ! Det er den perfekte ledsager til smukke solrige vinterdage kombineret med minikjoler med tunge strømpebukser, leggings eller jeans. Det er vidunderligt for os!

KUN LUCCA JAKKE - KØB TIL 28 EURO (oprindelig pris 40 euro)

Olivengrøn parka, som også fås i sort og blå, er den rigtige must-have-vare til vinteren 2023-2024 : alle de mest moderigtige piger har en, og hvis du stadig mangler, til denne super nedsatte pris, kan du ikke lade den undslippe !

ZALANDO FRAKT OG GRATIS RETUR

Som du helt sikkert ved, tilbyder Zalando gratis forsendelser og returneringer i hele Italien og giver også en 'tilfredsheds- eller pengene tilbage- garanti ' op til 100 dage fra køb. God service, kan du ikke finde? På denne måde er det muligt at shoppe online, prøve ethvert objekt behageligt derhjemme, og hvis du ikke kan lide dem, eller de ikke har den rigtige størrelse, kan du lave dem uden forpligtelse !

Kan du lide vores udvalg af tøj og afslappet tøj ? Vi kan godt lide dem! Hvis du leder efter elegante rabatkjoler, skal du ikke gå glip af vores udvalg af elegante Zalando-kjoler til mindre end 30 euro!

Kategori: