Ceremoni eller vigtig begivenhed? Leder du efter nogle ideer til en enkel, men alligevel elegant og raffineret frisure ? I dag viser vi dig det smukkeste udseende at vise ved specielle lejligheder, alle raffinerede frisurer for at forbedre ansigtet og udseendet.

Du kan beslutte, om du vil udskrive et af de fotos, vi viser dig, og bringe det til frisøren og få hjælp fra eksperthænder, eller prøve det selv ved at følge de enkle tutorials, vi viser dig. Nogle gange er frisurer, der synes komplicerede , faktisk meget enkle at gøre, alt hvad du behøver er en pensel, hårtørrer og hårnåle, for at skabe en frisure til at vise sig ved en speciel lejlighed.

Kom med os for at opdage de smukkeste frisurer : klassisk, moderne og fræk, perfekt til en ceremoni eller enhver anden vigtig begivenhed.

ELEGANT HAIRSTYLE MED SIDEFLEJE

Fletningen er en af ​​de mest populære frisurer, og øret på hvede (også kaldet fiskeben) er mindre kendt end den klassiske flod med tre tråde, det er bestemt en god ide for dem med langt hår. Her er en blød og let afvævnet, en ideel frisure til en ceremoni, perfekt hvis den kombineres med en blød og farverig kjole eller i empirestil.

TUTORIAL TRECCIA A SPIGA

Hvis du ikke ved, hvordan man laver en hvedespids, her er vejledningen! Når du har lært teknikken, kan du gøre den central eller lateral, alt efter din smag. De følgende trin er meget få:

  • håret er opdelt i to store tråde;
  • tage en lille lås fra den store lås til højre og gå sammen med den store lås til venstre;
  • tage en lille lås fra den store lås til venstre og gå sammen med den store lås til højre;
  • fortsæt på denne måde for alt håret og i slutningen er flettet fastgjort med et elastisk bånd.

ELEGANT HÅNDSAMLING

Høsten kræver en anden påklædningskode, fordi den har et mere formelt, stift og strengt aspekt, selvom frisyren i dette tilfælde stadig er meget naturlig på grund af ringlets blødhed. Enhver fastgjort kan altid pyntes og afsluttes med blomster eller dyrebare klip, især hvis hårfarven er meget ensartet.

HØJE HÅR SAMLEDE HARSTYLER

Her er to alternativer til den forrige frisure, der kan redde os ved alle de lejligheder, hvor vi ikke føler os elegante nok og føler behov for at fokusere på en lidt mere raffineret frisyre. En lille sort kjole har en helt anden smag, hvis vi pin vores hår ned i stedet for at lade det være løst og naturligt på vores skuldre. Og der er masser af afgrøder, og de kan fremstilles på tusind forskellige måder.

For eksempel at samle strengene og skabe bløde krøller ved hjælp af kun et par hårnåle og en god dosis lak. Til højre en meget enkel frisure, der åbner på hovedet som en blomst, der lige er blomstret, til venstre en lige så blød frisyre også på panden, beriget med et klip, der giver lys selv til dem, der har en meget mørk hårfarve.

SÅDAN GØR DU EN SUNSOPHISTIKERET HAIRSTIL

Ønsker du at lave en frisure, der efterlader dig målløs? Vi lærer dig at gøre det! Sådan gør du:

  • del håret i to dele efter en diagonal linje, der adskiller hovedet i to områder;
  • der oprettes en sidefletning fastgjort til hovedet både på den første lås og på den anden;
  • strengene af fletninger udvides på en sådan måde, at fletningerne forekommer bredere;
  • fletningerne rulles i lyserød og fastgøres derefter på hovedet med hårnåle.

Er du uerfaren og vil lære teknikken til at gøre sidefletningen fastgjort til hovedet ? Her er videotutorial!

ELEGANT HAIRSTYLED HÅR

Det uslebne er bestemt et godt udgangspunkt, hvis du vil vise en blød, men omfangsrig frisure, og det vil helt sikkert have et større greb end den samme frisure, der er lavet på en anden type hår, dybest set glat.

Hvordan gør du det? I dette tilfælde er det ikke så svært at lave en frisure som denne, det er nok at have et konisk strygejern eller et krøllet hår og sno strengene på toppen af ​​det andet ved at fastgøre dem med noget hårnåle.

RETRO HÅRSTIL

Hvis du bærer en kjole med frynser i perfekt 20'ernes stil, kunne en bob med spidsede spidser vise sig at være den rigtige touch af klassen, der harmoniserer med udseendet. En vævet høst er på den anden side bestemt mere velegnet, hvis du viser noget, der er i perfekt syttes humør. Følg vores tutorial dedikeret til den hævede fletning for at fremstille denne fletning omkring tøjet.

SÆRLIG HARSTYL MED CHIGNON

Ikke den sædvanlige klassiske chigon, men noget andet, der spiller med bind . Denne frisure har et meget simpelt udseende og en orientalsk knivsmag. Størrelsen på den tuftede tuft, fastgjort og godt trukket, harmoniserer asymmetrisk med den store side chignon, der dækker øret og dækker nakken.

TUTORIAL CHIGNON MED BRAID

Ønsker du at prøve på egen hånd at skabe en elegant fletningsbolle? Det kan gøres på både kort og langt hår. Følg vejledningen trin for trin:

  • lav en lav hale og efterlader to hårspidser foran, både til højre og til venstre;
  • læg på en donut til bolle og indpakket alt hår omkring det, og fikser dem med hårnåle;
  • skab to fletninger med det hår, du havde udeladt fra bolle;
  • fastgør fletningerne til chignon, og hvis du vil, skal du udføre frisuren med en blomst.

ELEGANT HAIRSTYLE TIL CEREMONIES

Vi fortsætter med to meget forskellige høster, på den ene side en meget naturlig frisyre beriget med en kam pyntet med farvede blomster, på den anden en frisyre, der faktisk ser ud som en blomst, bestemt mere streng og stiv. Hvis du praktisk talt kan sove der, vil du stadig vågne op med den samme frisure og uden et hår ude af sted.

Hvordan gøres det? Lav bare en hale ved at trække dit hår godt, så det er meget fladt på hovedet. Derefter er håret opdelt i mange låse, der skal gøres fladt og stift takket være brugen af ​​rigelig hårspray (stærk fastgørelse). På dette tidspunkt oprettes bløde bølger, og strengene fastgøres med hårnåle.

ELEGANT SOFT HAIRSTYLE

Simpelt, naturligt og urydigt klædt her er en perfekt ceremoni-frisure til dem med langt og bølget hår, alternativt skal du først give et lille volumen med en pensel og hårtørrer. Hvis du vil have det på toppen, kan du også fastgøre et lille lyspunkt, eller du kan fjerne tuftet med et bånd eller et dyrebart bånd. Således har den bestemt et mere naturligt, elegant, men ikke for formelt udseende.

CHIGNON HAIR SMOOTH HASTSTYL

Dette er en ideel frisure, hvis du ikke har meget tid til at bruge hår. En klassisk chignon, perfekt til dem med lige hår, som en frisør indser på kun få minutter, men med det rigtige tilbehør vil du være i stand til at gøre dig hjemme.

Få bare en svampen doughnut i den størrelse, du har brug for, baseret på det volumen, du vil give til chigonen, og dæk den ved at placere strengene den ene oven på den anden. Se selvstudiet!

HØJ SAMLING TIL SMOOTHARE

Den høje høst er et andet muligt alternativ for dem, der elsker de samlede frisurer, der afslører halsen og nakken. Denne frisure er meget høj, så den egner sig perfekt, hvis den kombineres med en smuk overdreven juvel, øreringe eller en lav-klædet kjole. I praksis er det kombinationen af ​​to forskellige frisurer over en bolle, der går sammen med tuftet, under en mindre blød og ovaliseret.

Hår hårstrå med volumen på NUCA

Hvis du har et pænt hårstrøk, men selvom du ikke har det, men vil have det, er denne frisure ideel. For at gøre håret så omfangsrigt er det nok at opdele dem i låse og cotonarli . Derefter er det kun de øverste tråde, der kæmmes for at give en perfekt form, hvilket efterlader et pænt volumen.

Faktisk er det en halvhøst på nakken, der leger med tuftens tuft og fletningen, der har et naturligt, men uudviklet udseende. En af de smukkeste elegante frisurer.

SOPHISTIKERET HARSTYL TIL INVITERING AF KEREMONIER

Romantisk, raffineret og bon ton er den perfekte frisure for dem, der tålmodig tog sig af deres hår. En frisyre med en blød vævning, som gradvist bliver mere og mere omfangsrig og vridd korrekt.

ELEGANT HÅR LAVERE HALT OG BUSSNINGER

Også denne frisure ligner den foregående og kræver mere eller mindre den samme længde. Det har et meget klassisk udseende, og charmen afhænger bestemt af lydstyrken på krøllerne i slutningen af ​​låsen. Start med at lave en central linje og let kæmme håret på nakken. Der laves en lav hale, og derefter laves ringlets over hele længden.

SIMPLE AND ELEGANT HALF-COLLECTION: TUTORIAL

Vil du lave en enkel og elegant frisure? Dette er den perfekte løsning! Du skal bare gøre to trin:

  • skab en fletning med en hårlås til højre og gør det samme til venstre;
  • de to fletninger er fastgjort med hårnåle på bagsiden af ​​hovedet.

ELEGANTE HAIRSTYLER FRA DAM

Hvis det er godt bearbejdet, kan selv en afgrøde på kort hår blive scenografisk takket være mængden af ​​låse. I dette tilfælde kan du satse på enten en formel høst med en fri streng fastgjort på hovedet ved hjælp af juvelede hårnåle med perler, eller sigte mod en meget elegant ringletbolle, forbedret med en juvelkam .

ELEGANT HAIRSTYLES JENTER

Se, hvor smukke disse frisurer er, som det hele også er meget enkle, selvom de har en mere særlig og detaljeret tuft. Til venstre kontrasterede en meget blød høst i et asymmetriespil med de to lange tufter, der indrammer ansigtet. Håret bliver omfangsrigt takket være frisèen. Til højre er en perlemoret hestehale, der gentager bevægelserne fra den store størrelse tuft,

REFINEREDE HARSTYLER

Elsker du pindsvin? Så kan du absolut ikke modstå charmen ved disse to frisurer. Til højre, en meget naturlig, bølget frisure, der også kan gøres derhjemme. Til venstre i stedet en simpel frisure med veldefinerede låse, der skaber vidunderlige væv.

ENKELLE OG ELEGANTE HARSTYLER

Har du ikke lyst til at gå til frisøren? Har du ikke tid? Bedre at fokusere på enkelhed, men stadig på en afgrøde. Her er to meget enkle frisurer, den ene til krøllet hår og den anden til glat, elegant og raffineret hår, der ikke kræver eksperthænder, men kun et strejf af fingerfærdighed og tålmodighed.

TUTORIAL ELEGANT OG ROMANTIC COMBING

Vi afslutter med en tutorial, der giver dig mulighed for at opnå et romantisk og engleværdigt hår. En simpel frisure, der gør et godt indtryk! Her er proceduren:

  • lav ringlets på alt håret og kam dem derefter med en bred tandet kam;
  • oprette en fletning ved hjælp af en hårlås ved siden af ​​panden, uden at tage tuftet op;
  • fortsæt med at sprede strengene for at skabe en flad, men bred fletning;
  • fast flettet med hårnåle og tilføj ægte blomster.

Vi har forsøgt at give dig nogle ideer, men valget er dit. Fortæl os med en kommentar, hvad din idé om elegant frisure er, og hvad dine foretrukne frisurer er.

DU KAN OGSÅ være interesseret i:

  • Frisurer til brudepiger, fotos og ideer til look.
  • Lange frisurer til kopiering, masser af ideer til enhver smag.
  • De smukkeste frisyrideer til krøllet hår.
  • En megakollektion med alle idéer til fletningefrisurer.

Kategori: