Strass, krystaller, glitter, paljetter, vedhæng … her er hovedpersonerne i den nye Shourouk For Sephora- samling!

Den meget berømte kæde af franske parfumerier i samarbejde med den berømte juveldesigner Shourouk har givet liv til en fantastisk make-up linje ! Juveler halvvejs mellem barok og vintage skaber en blanding af farver og uventede kontraster, gør paletter, øjenskygger og rødme til ægte bijoux !

SHOUROUK TIL SEPHORA MAGIC JEWEL

Det kan være et bånd, et armbånd, et halskæde … det kan endda blive et bælte for at understrege taljen! Denne broche kan blive det tilbehør, vi foretrækker, baseret på vores behov. Det feminine touch, der er givet af det prangende lyserøde bånd, passer perfekt til de lyse og lyse farver i denne flerbruks-Bijou. Shourouk Sephora Magic Jewel vil være tilgængelig til en pris af 34, 90 Euro .

FARVEFULL MONO ØJESKADE

For et lyst look er her de smukke nuancer af Sephora Shourouk farverige øjenskygger . Lyse farver, unikke i deres mange facetter, der minder om de juveler, vi så kvinder elsker: diamanter, safirer og ametyster! Shourouk til Sephora Colourful Eyeshadow fås til en pris af 11, 90 euro i 5 nuancer:

- lyserød safir;

- Amesthyst Fairy;

- Blå Topaz;


- Diamanter er for evigt;

- Mystisk kvarts.

BILLIGE JEWEL & BØRSTE

Umuligt ikke at bemærke det! Brilliant Jewel & Brush er ikke kun en pulverbørste, men en rigtig samlerobjekt. Det dekorerede håndtag gør et make-up tilbehør til en juvel! Vidunderligt at tage med dig for at røre din makeup op med stil, men også perfekt til at blive vist på badeværelset eller på vores forfængelighed. Shourouk For Sephora Brilliant Jewel & Brush har en pris på 79, 90 € .

FARVE HIT negl polsk

I en make-up-kollektion, der fejrer smykker ved juveler, kunne der ikke være mangel på skinnende emaljer, der matcher vores makeup (og vores dyre ringe)! Her er Color Hit Nail Polish Shourouk For Sephora til salg til € 4, 90 i 4 forskellige nuancer:

- Amesthyst Fairy;

- Blå Topaz;

- Mystisk kvarts;

- Pink safir.

JEWEL POUCH

En super trendy taske, der kan lægges i din taske til altid at have alle de make-up produkter, vi har brug for i løbet af dagen! Shourouk For Sephora Jewel Pouch sælges for € 17, 90.

JEWEL EYESHADOW PALETTE

En absolut nyhed: en kiste, der ser ud til at indeholde et armbånd, i stedet indeholder den en palet af juvelede øjenskygger . Jewel Eyeshadow Palette er en fryd for øjnene, både at se og bruge! Jewel Eyeshadow Palette Shourouk For Sephora fås for € 29, 90 .

JEWEL BLUSH

En kiste fuld af farvede perler: det er Jewel Blush Shourouk Sephora, intet bedre til at give farve og lys til kinderne ! Fås til € 14, 90.

Hvornår og hvornår de skal købes

Nu skal vi bare vente på debut af denne vidunderlige makeup-kollektion i slutningen af januar 2023-2024 ; hele linjen vil være tilgængelig i alle Sephora-butikker og på det officielle websted for mærket, hvor du kan købe det.

Og hvad synes du om Shourouk til Sephora-makeupkollektionen ? Vi kan ikke vente med at prøve det!

Kategori: