Det historiske Borbonese modehus vender tilbage med sin efterårskollektion vinter 2023-2024 og gør det i stil, som det passer til et hus født i 1910 og blev straks et referencepunkt for kvalitet Made in Italy .

Efter den smag, der først ændrede og følte dens mål, skabte det historiske Torino-baserede selskab strukturen OP (øje af patridge), som blev Borbonese-emblemet, og som stadig i dag er en succes uden lige.

Tasker med opmærksomhed på de mindste detaljer, med direkte indgriben fra eksperthåndværkere, der arbejder med materialer af topkvalitet, er dette de egenskaber, som Borbonese igen foreslår for den kolde sæson 2023-2024. Moderne luksustilbehør, der respekterer den traditionelle kvalitet af daggry, her hvad kan vi altid forvente af dette prestigefyldte modehus.

BORBONESE-tasker, ny indsamling

Borbonese modehus, der altid er viet til elegance, ved godt, at det er nødt til at tilpasse denne tro til det moderne, storbyliv, og ' Metropolitan' er navnet på en af ​​de foreslåede linjer. Dagsække til at bo i byen, mellem offentlig transport, arbejde og aperitiffer med venner, en taske, der ledsager os fra morgen til sent på eftermiddagen.

Borbonese-shopperne i denne linje er i ruskind med detaljer i kalveskind. Vi finder også skruerne og beslaget, et andet varemærke for mærket, på disse poser. Fem nuancer er tilgængelige: bougainvillea rød, ræv rød, cappuccino brun, mink grå og sort (€ 490).

2023-2024 BORBONESE BAGS

Shoppen er berømt for sin maxi-størrelse, men kvinder, der ikke kan lide voluminøse poser og stadig har brug for plads, kan vælge den lodrette shopper . Borbonese tilbyder det i kalveskind, små dekorative stænger og et stort håndtag (€ 620, fås i sort og grå).

BORBONESE SHOULDER-Tasker

Den klassiske shopper, i kalveskind, der indeholder dekorationer af lodret, er i samlingen (€ 550). Denne linje i kalveskind, med stendere og i to nuancer (sort og grå mink) har flere modeller ud over de to shoppere. Faktisk finder vi kvart taske med magnetisk lukningsklap (€ 540), den store baseball taske-stil skulder taske (€ 790, kun sort) og den lille spand taske (€ 550, med guld eller sølv dekorationer til den sorte model) .

BORBONESE MEZZALUNA BAG

Den halvmåne model vinder plads, fordi den er halvvejs mellem en messenger og en shopper, hvilket eliminerer voluminøse håndtag og er en af ​​hjørnestenene i mærket.

Luna-tasken har en mellemstor størrelse, er i nylon med øjet tekstur og læderdetaljer. Fås i to farver: OP-naturlig og brun og OP-versionen i alt sort (215 €). Luna-tasken har også en version med en ekstern lynlåslomme, i tre forskellige farver og altid med et OP-mønster

BORBONESE MEZZALUNA-tasker

Luna Bag small er et godt kompromis til en funktionel, men ikke for stor dags taske. På Borbonese stropper finder vi OP-tekstur i 3 farver: sort, naturlig OP og brun, mudder OP og grå (€ 195). Alle Luna Small har en ekstern lynlåslomme.

BORBONESE-taske

Hvem der køber en borbonese kan ikke undgå den typiske struktur af maison, varemærke og karakteristisk element. På efterårets vinter 2023-2024-tasker gør huset mønsteret til stjernen i den lille bagagerum, et leopardprint og læderdetaljer (€ 360).

BORBONESE SHOULDER-Tasker

De samme materialer, teksturer og udskrivning som den øverste boks findes også på spandtasken med udvendig lynlåslomme (€ 300), på hoboen, meget praktisk for dagen og kombineret med alle tøj i den kolde sæson (€ 410) og på mini skulder taske takket være den smarte linje og de små dimensioner kan det også være en aftenpose (230 €).

FOTO BORBONESE BAGS, HELE KATALOG

Er du nysgerrig efter at kende hele Borbonese vinter 2023-2024-kollektionen? Gennemse derefter fotogalleriet og oplev alle modeller med fotos og priser!

HVOR man kan købe taskerne

Borbonese A / I 2023-2024-taskerne fås på maisonens websted, på internetadressen www.borbonese.com og i mærkets autoriserede butikker, der findes i store italienske byer også i udlandet, fra Japan til Rusland.

Borbonese benægter ikke og præsenterer en samling smarte, men alligevel funktionelle tasker til bylivet: hvad synes du? Sig det i kommentarerne!

HVIS DU ØNSKER OPPDAGELSE AF DE NYE TASKER, SE OGSÅ:

  • Furla 2023-2024 vinterposer, den nye linje.
  • Vinterkollektion 2023-2024 Tosca Blue Tasker.
  • Coccinelle Efterår Vinter 2023-2024, den nye taskelinje.

Kategori: