Pupa Milano tilbyder vores læber en unødig forfremmelse : to bedst sælgende produkter til læbesammensætning til en utrolig pris!

De perfekte læbesæt indeholder faktisk i et enkelt dyrebart etui, den ideelle læbestift til kysse læber og, som en gave, True Lips blyant i den matchende skygge. Lad os finde ud af det sammen med live fotos, gennemgå og farveprøve af nogle af sætene!

PERFEKT LIP-KIT

For en mund til kysset tilbyder Pupa Milano eksklusive kombinationer af læbestift og læbestift, der minder om de intense nuancer af bordeaux og mørkerød, en absolut trend i efteråret vinter 2023-2024-sæson!

Den meget populære I'M Lipstick, Pupa superpigmenterede læbestift med en cremet struktur og lysende finish, er således præsenteret i fire nye nuancer kombineret med de luksuriøse størrelser af True Lips læbeblyanter, kendetegnet ved fra en fuld farve og fra det bløde og flydende slag (pris 13, 50 euro ).

I'M Kit fås i følgende farvevarianter:

  • 414 Berry Violet;
  • 415 Varm Bourgogne;
  • 416 Dark Plum;
  • 417 lys blomme.

Altid i kombination med True Lips-blyanter tilbyder det Milanese mærke den begrænsede udgave også nye Miss Pupa-nuancer, fugtgivende læbestifter med en ren finish, men med en høj pigmentering (pris 12, 50 euro ).

Miss Pupa Kit er opdelt i fire farvekombinationer:

  • 305 sød blomme;
  • 306 Deep Fuchsia;
  • 307 Cherry Violet;
  • 308 Intensviolet.

GENNEMGANG OG PERSONLIGE UDTALER

Jeg elsker Pupa Milano læbestifter meget, og det er bestemt ikke nyt ! At finde nye farver i en speciel udgave til en fantastisk pris kombineret med True Lips læbeblyanter er et kupp!

Blandt de mange farver, der blev foreslået af Pupa til jul 2023-2024, havde jeg fornøjelsen af ​​at prøve to varianter med I'M læbestift og to med Miss Pupa, henholdsvis i nuancerne 415 Hot Burgundy og 416 Dark Plum og 305 Sweet Plum og 307 Cherry Violet, alle farver bestemt på linje med modeets øjeblik og med min mørke læbestift-smag.

De pakker, der holder Pupa Perfect Lips Kit er virkelig smukke: Jeg finder dem en fantastisk gaveide til venner !

LIPSTICK 415 VARM BURGUNDY OG LIP PENCIL 25

Ved første øjekast ser det sort ud, men det er faktisk som navnet antyder en temmelig mørk bordeauxfarve med en stærk rød komponent. Hot Burgundy Pupa bekræfter de egenskaber, som jeg altid har elsket af læbestifterne på denne linje: farven er fuld og intens, den blanke finish, men har gradvis en tendens til at slå sig ned på læberne, hvilket giver en smuk satinfinish .

LIPSTICK 416 DARK PLUM AND LIP PENCIL 25

Også i dette tilfælde befinder vi os foran en læbestift, der ser sort ud på pinden, men når den først er anvendt er lilla, intens og mørk på en elegant måde. Finish og udbytte er uændret: Produktet er skinnende, men fastgjort på læberne, hvilket giver en satineffekt .

Farven modstår i lang tid, selv i drikkevarer og snacks, men som alle lilla læbestifter har den en tendens til ikke at have en perfekt homogen. Dette lille problem er åbenlyst ved at lægge en god læbebase eller endnu bedre, ikke kun skitsere konturen med en blyant, men skabe en reel base på alle læber.

MISS PUPA 305 SWEET PLUM AND LIP PENCIL 32

I modsætning til hvad navnet siger, er Miss Pupa skinnende læbestift afgjort fuchsia, med et tip dog 'bær'. Farven er smuk og levende, perfekt til dem, der elsker at bære intense farver, selv om dagen. Miss Pupa læbestifter er faktisk perfekte til at gøre læberne mere omfangsrige og turgide, men de påføres i et åndedrag og har en smuk blank effekt.

At være blanke læbestifter er effekten behagelig og fugtgivende, men samtidig er varigheden på læberne ikke en rekord. Også i dette tilfælde opnås en meget mere intens og varig virkning ved at anvende den kombinerede blyant som base .

MISS PUPA 307 CHERRY VIOLET AND LIP PENCIL 32

Efter min mening respekterer Cherry Violet sit eget navn fuldt ud: det er en smuk kirsebærfarve med en let lilla undertone, en fantastisk tendens til denne vinter 2023-2024. Også i dette tilfælde finder vi en fuld og strålende farve til en elegant volumeneffekt . Læbestift har et fremragende udbytte alene, selvom farven og udbyttet med blyanten er bestemt forstærket.

LIPPENCILER SANDE LIPS PUPA

Som du helt sikkert har bemærket, er de medfølgende blyanter de samme for de to læbestiftkategorier: de blanke frøken Pupa læbestifter i de to nuancer, jeg har, er parret af Pupa med 32 blyanten, mens de to Jeg er Pupa med blyanten 25 .

True Lips-blyanter er blandt mine absolutte favoritter : frigivelsen af ​​farve er intens og overholdende, effekten er fuld og uigennemsigtig. Jeg elsker disse blyanter så meget at bruge meget ofte nummer 25 (som jeg allerede ejer i fuld størrelse), ikke kun på alle læber som en rigtig læbestift, men også som en eyeliner : dens lilla farve er smuk og unik og hver gang brug alle spørge mig, hvilken eyeliner jeg brugte!

SKIFT PUPA PERFEKTE LÆPESÆT

Her er et tæt kig på farveprøverne fra Pupa perfekte læberesæt: som du kan se, selvom farverne på blyanterne er ens for de to typer læbestift, matcher disse perfekt parret nuancer.

Fra venstre mod højre finder vi Cheery Violet læbestift, 32 blyanten, Sweet Plum læbestift, Dark Plum læbestift, 25 blyanten og Hot Burgundy læbestift.

HVOR man kan købe

De eksklusive make-up-sæt fra Pupa Milan kan købes i begrænset udgave i de bedste parfumerier og i italienske apotekskæder, såsom Acqua & Sapone, Tigotà, Lillapois og mange andre!

Hvad synes du? Kan du lide disse makeup-sager fulde af bedst sælgende produkter Pupa Milano ? Vi finder ud af, at de virkelig er meget praktiske sæt, såvel som funktionelle !

Hvis du leder efter nyheder, inviterer vi dig også til at tage et kig på de umiskendelige Perfect Face-sæt og Pupa-julegaveideer til 2023-2024!

Kategori: