Twin Set lancerer samlingen af ​​vinterposer, en linje med grundlæggende og klassiske profiler med dristige detaljer, såsom dyreaftryk og ikoniske symboler for mærket: det historiske hjerte .

Lad os sammen finde ud af den helt nye kollektion af Twin Set efteråret vinter 2023-2024-tasker!

TWIN Bags SAMLING SET

Simona Barbieri designer de nye tasker Enkle tvillingesæt i figurer, med en forudindstilling til geometriske og til oversize design . Fantastisk til dagen, behagelig og nem at have med til fritiden uden at glemme de sæsonbestemte modeller som rygsæk og spandtaske, som har været tilbage på mode i nogle sæsoner.

Vi viser dig hele Twin Set Simona Barbieri-kuffertkatalog med fotos, billeder og priser. Blandt disse er der også de klassiske shoppere og den ikoniske Cecile taske også i dens mini- og juvelversioner.

TWIN SET SKULDERSÆT

Den klassiske Twin Set-skuldertaske er efter indkøbstasken utvivlsomt en af ​​de mest komfortable modeller. Rummelig, rummelig, med læderflap og aftagelig pose også til at gå på arbejde. En lille kompakt kasse-taske i krokodilleprint med en patenteret finish. Disse typer Twin Set Simona Barbieri-tasker er ideelle til alle de lejligheder, hvor plads og kapacitet ikke er en prioritet.

Også i dette tilfælde er farvepaletten ret neutral, men hvis der ikke er mangel på pastelfarver og rører ved farve. Nogle nuancer er mørke og indhyllede med skovgrøn og fliser .

POCHETTE OG CLUTCH

Det er det ideelle tilbehør til at forbedre et mere formelt udseende eller dæmpe et totalt look, der er for ensartet. I det nye Twin Set efterår vinter 2023-2024-posekatalog findes der også romantiske koblingsposer i de mere bon ton pastelfarver, som kan bæres komfortabelt på skulderen takket være den matchende skulderpose, men også ægte juvelkoblinger, der er perfekte til specielle lejligheder, herunder ceremonier.

RYGSÆKKE

I det nye Twin Set Simona Barbieri-tasker kataloger en stedsegrøn grøn, som vi nu bærer rundt fra sæson til sæson. Tilbage på mode i lang tid, selv for det italienske mærke bliver rygsækken et alsidigt tilbehør, hvis brug går langt ud over hverdagen.

I økolæder, syntetisk pels eller iriserende version med paljetter, her er det tilbehør, der vil ledsage os i vores fritid.

TWIN WALLET SET

Det nye katalog over tasker og tilbehør fra Twin Set er afsluttet med linjen af tegnebøger i saffiano-trykt læder, der fås i forskellige størrelser, ud over modellerne med lynlås og dobbelt indre rum.

Enkel og væsentlig, eller i en glamourøs version med små stendere på flappen, er alle tegnebøger i den nye kollektion rummelige og velstrukturerede indeni, med masser af godt fordelt rum for at holde kvitteringer og kort i orden.

HVORDAN KØRE TWIN SET-tasker

Twin Set-taskerne til efteråret vinter 2023-2024 sælges på det officielle websted for mærket www.twinset.com og i mærkets salgssteder i hele Italien.

Oplev, hvordan mærket kombinerer tasker med den vidunderlige Twin Set tøjkollektion!

Hvad synes du om samlingen af Twin Set Simona Barbieri-tasker ? Vi kan virkelig godt lide denne sober, enkel og minimal stil. Kan du lide Twin Set 2023-2024-tasker? Fortæl os med en kommentar, hvad dine yndlingsmodeller er.