September markerer uundgåeligt begyndelsen på et nyt skoleår, og kuglepenne kan ikke gå glip af kuglepenne! Clarins er inspireret af dette og lancerer Stylo 4 Couleurs .

Det er en uimodståelig make-uppen bestående af 4 farvede miner, ligesom den berømte kuglepen. Det er bestemt til at blive et must have i vores skønhed!

PENNA CLARINS STYLO 4 COULEURS

Clarins lancerer en skør nyhed, der bestemt ikke mangler originalitet. Faktisk er Stylo 4 Couleurs en rigtig "perle" bestemt til at blive en del af vores skønhed.

Inspireret af den berømte kuglepen med 4 farver, som vi alle har ejet i vores tilfælde mindst en gang, indeholder den det nødvendige for at lave en enkel øjen- og læbesammensætning .

Stylo 4 Couleurs- pennen er faktisk et alt-i-et-produkt, der indeholder 4 miner til at udgøre øjne og læber. Blyanter er kendetegnet ved en formel, der er kendetegnet ved komfort takket være tilstedeværelsen af ​​solsikke, Acacia fra Senegal og Jojoba voks. Disse vegetabilske vokser fremmer vedhæftningen af ​​pigmenter, øger deres udbytte og letter deres anvendelse.

Hvordan skal man ikke tiltrække den nye Clarins makeuppen?

SÅDAN BRUGER DU DET OG TILGÆNGELIGE SKADER

Brugen af Stylo 4 Couleurs Clar ins er virkelig enkel: ligesom den berømte kuglepen, skal du bare klikke for at vælge den ønskede mine.

Vælg den nuance, du foretrækker, den bruges som en klassisk øjeblyant eller læber, som du kan foretage hurtige justeringer om nødvendigt.

Clarins makeuppen indeholder 4 klassiske nuancer, der er nyttige til at gøre en let og hurtig, men altid effektiv make-up:

  • sort øjenblyant, Noir: at sublimere og intensivere udseendet;
  • brun øjenblyant, Chocolat: brun for at åbne blikets intensivering af det infrarøde rim;
  • blå øjenblyant, Indigo: for at forbedre iris takket være den intense indigo blå;
  • læbe blyant universel skygge: en delikat beige - lyserød, der skaber en præcis og naturlig linje til at definere læbe konturen.

Øjenblyanter har en blød og glat mine, der giver dig mulighed for let at definere øjenlåget og blande farven til en naturlig eller mere grafisk og defineret øjenmakeup. Læbeblyanten er kendetegnet ved en neutral nuance og er ideel til at skitsere læbekonturen og undgå at falde ud.

HVORDAN KØRE CLARINS STYLO 4 COULEURS PEN OG PRIS

Den nye Makeup-pen fra Clarins Stylo 4 Couleurs sælges i alle mærkets parfymebutikker og kan også købes online, for eksempel på Douglas e-handelswebsted på DENNE SIDE (til en nedsat pris).

Den anbefalede pris er 39, 00 euro .

Kan du lide denne nyhed? Hvad synes du om Clarins 4-farvepen? Vi afventer dine meninger!

Kategori: