Gabs foråret sommer 2023-2024 tasker er klar til at forbløffe os med deres alsidighed !

Den transformerbare taske er farvet med prints taget fra rejsefotografier, der vedrører de forskellige verdensmetropoler. Den orientalske smag veksler med graffiti og byfarver, mens en kapselkollektion hæder den historiske Fiat 500 !

Lad os opdage de nye Gabs-kvinders tasker sammen!

GABS BAGS 2023-2024, DEN NYE SAMLING

Gabs-mærket er berømt af sine transformerbare tasker ! 3 forskellige poser i en: fra flad taske til hobo taske og endda top taske!

Transformationen er muliggjort takket være et simpelt, men strålende spil klippeknapper! Sort eller i den historiske turkisvariant er knapperne på Gabs-tasker nu blevet det rigtige symbol på mærket.

GABS BAGS CATALOG

Gabs taske-kollektionen er detaljeret ved en rigtig fotografisk samling . Et tryk, der repræsenterer en anden by, udskrives på hvert tilbehør i Gabs-posen katalog.

Tokyo, Perth, Amsterdam, Sidney og Berlin er blot nogle af de destinationer, der er inkluderet i rejsen rundt i Gabs verden.

Hvert fotografi er perfekt tilpasset de forskellige former og størrelser på produkterne. Navnet på den by, hvorfra billedet er taget, er også stemplet på poseklappen; umiddelbart under det allerede karakteristiske antal af mærket.

SHOPPING BAGS

Blandt Gabs G3-taskerne fremtræder "Gabsule" FIAT 500- kollektionen. Den bil, der fik italienerne til at forelske sig, blev hædret med nye uudgivne skud . Makrodetaljer og detaljer giver plads til fulde udskrifter af de berømte 500. Baggrunderne tager optiske effekter og geometriske mønstre .

Gabs-taskerne repræsenterer et symbol på kvalitet og originalitet Fremstillet i Italien. Basislinien er kendetegnet ved de ikoniske turkisknap med dobbeltfunktion. Automatikken bruges faktisk både som et dekorativt element og som et værktøj til at transformere posen.

GABS 2023-2024 BAGS

Blandt Gabs-foråret 2023-2024-tasker er sportslinien kendetegnet ved brug af nyt forskningsmateriale. Et eksempel er bearbejdet og trykt gummi, hvortil en enkelt / to-tone design anvendes.

Poserne på denne sportslinie er uforede . De er også færdige med sorte knapper og pistoltilbehør, der er typisk for den sorte linje .

Tasker og tilbehør fortolker brandets inspiration med glamorøs udførelse og volumener. Et eksempel er de mange varianter, der er foreslået i FIAT 500-linjen, inklusive polka dot- versionerne i 50'erne!

TOTE BAGS

Sommeren 2023-2024 Gabs-tasker er lavet med fine materialer som skinnende, mat læder eller med lappearbejde eller flettet håndværk! Søgningen efter innovative materialer har for nylig ført til brugen af ​​forarbejdet gummi og trykt PVC .

Alle tasker er ekstremt udstyret med en justerbar og aftagelig skulderrem og en foldet støvpose af nylon. Internt har de en bomuldsfor, en læderbund for at holde form og lommer både åbne og med lynlås.


POCHETTES OG BUSTINE

Skulderposerne har reducerede dimensioner, men en fantastisk stil! Gabs-koblingsposerne ledsages af en rem, der skal bæres på håndleddet.

Alle de tryk, der bruges til poserne, fås også til koblingerne. Internt har de kort- og dokumentlommer og lynlåse rum .

HVORDAN KØBES GABS-Tasker

Du kan købe Gabs-tasker i alle fysiske butikker og på det officielle websted www.gabs.it.

Hvad synes du om den nye Gabs taske-kollektion? Hvilken model kan du lide bedst?

Kategori: