En super nyhed på paletten kommer, og denne gang for at foreslå, at det er et billigt brand: disse er de nye Sleek Eye & Cheek-paletter .
Tanken er at kombinere i en enkelt kompakt og håndterbar palet både forskellige farver på øjenskygger og rødme, en kombination, som Sleek aldrig havde lanceret før.

De nuancer, der var inkluderet til øjenmake-up, blev taget fra nogle I-Divine paletter, hvortil der er knyttet en række rødme til et komplet udseende. De slanke øje- og kindpaletter inkluderer hver 4 øjenskygger og 2 rødme og er i et meget praktisk format til altid at bære rundt på.

SLEEK ØJNE & CHEEK PALETTE - SE DE I MIDNIGHT

Den første af disse to søde paletter får navnet See You ved midnat og er indikeret til aften og farverig make-up . De 4 øjenskygger indeholdt i den kommer fra paletten af ​​slank i-Divine Vintage Romance og specifikt er det en blomme og en lilla skimmer, et guld og en purpurgrå. For den blush del finder vi Granatæble, gylden rød og antik, bronzet antik rose.

SLEEK ØJE & CHEEK PALETTE - DANCING TIL DUSK

Samme type palet som før, men helt forskellige farver. Dancing Til DusK- versionen af ​​de slanke øjne & kindpaletter har mere neutrale toner, der kommer fra den must-have Au Naturel- palette, med satinfarver og skimmer.
Øjenskygger spænder fra brun til champange og fra bronze til nøgen, mens vi finder den spejlet pink rødme, iriserende lyserød og Sahara, intens koral.

De to nye slanke paletter, der er sammensat af rødme og øjenskygger, er allerede til salg på webstedet for slank tilberedning til en pris af 11, 99 euro . Hvad siger du?

Kategori: