I år tilbyder Guess os en rig samling nøgleringe, der passer til vores tasker, så de bliver originale og smarte.

GÆS Nøgleholder

Mini koblingstasker og elegante patches er styrken ved Guess 2023-2024 nøgleringe.En kollektion med mange nye funktioner, fra klassiske nøgleringe til de mest fantasifulde og rige på detaljer.

Gæt fokuserer på fantasifulde patches, en ægte trend i øjeblikket og på dyrere stoffer, som et tilbehør til karakter. Lad os opdage alle Gæt nøgleringe sammen!

Nøglering POCHETTE

Gæt tilbyder 2 miniposer, lavet af PVC, meget elegant. Kizzy nøgleringe er dekoreret med gule guldsten og et meget praktisk hængsel.

Derudover tilbydes poserne i 2 farvevarianter, en blød og en mørk og kan fastgøres til tasken takket være Guess-logoet karabinhage .

GÆS Nøgleringe RUND PATCH

De mest trendy nøgleringe i øjeblikket er dekoreret med masser af sjove og elegante applikationer, såsom rumskibe, blomster, sten og hjerter . Gæt har fundet en række runde nøgleringe i vedhæng sammen med det andet tilbehør til mærket, meget praktisk takket være lynlåsslåsen.

Guess nøgleringe er lavet af PVC eller jeans i lyse farver og er perfekte til at kombinere med din pung og til at fastgøre nøglerne sikkert til den inkluderede karabinhætte . Derudover kan du bruge dem som mini- punger .

GÆS TONDI Nøgleringe

Gæt runde nøgleringe er dyrebart tilbehør til at berige vores tasker og vores udseende. Sofistikerede geometriske prints, glamourøse og lækre pom poms dekorerer disse Gæt tilbehør til en unik nøglering.

Nøgleringdyr og dekoreret

For foråret sommeren 2023-2024 er det sande must have dyreprint . Gæt tænkt på nøgleringe, rige på detaljer, inspireret af mantlen af ​​dyr.

I kollektionen finder vi leopard- og python-prints, i syntetisk materiale, til et super glamorøst tilbehør, beriget med fantasifulde applikationer og pom poms.

GÆSER Nøgleringstropper

Gæt leger med figurer og tilbyder os klassiske nøgleringe i form af PVC- faner . Disse modeller er lavet med mange anvendelser og med dyreprint og lyse farver, som guld, til et originalt og trendy tilbehør.

Nøglering med symboler

Guess-kollektionen inkluderer også disse moderne design nøgleringe med en meget praktisk gylden karabiner. For det mere romantiske har Guess tænkt på et rødt og hvidt hjerte og for det mest gåtefulde et sort / hvidt spørgsmålstegn .

HVOR man kan købe gæt

Alle gætte nøgleringe er allerede tilgængelige til salg i alle mærkets butikker med én mærke, men også i de vigtigste stormagasiner. Desuden kan tilbehøret købes direkte online på det officielle websted www.guess.eu

Fortæl os med en kommentar, hvad du synes om de nye Gæt nøgleringe, og hvad er din favorit!

DU KAN OGSÅ være interesseret i:

  • De smukke Guess 2023-2024-tasker, alle modeller til den nye sæson!
  • Ny Guess bællekollektion.

Kategori: