Leder du efter en trendy taske? Vi viser dig den nye Guess efterår vinter 2023-2024 kollektion.

Fra arbejdsposer, skulderposer og elegante koblinger, fra de mest klassiske shoppere til håndtasker med et enkelt og essentielt design, uden at glemme dyreprints charme .

Lad os opdage det nye Guess tasekatalog !

AUTUMN BAGS WINTER GUESS

Guess A / I-poserne har væsentlige finish, firkantede former, men fantasifulde mønstre: fra det logoede tryk, til dyreprintet, gennem denim-effekten med patch-applikationer.

Blandt de nye sæsoner, ud over husets kultposer, kunne spande, en genopdagelse af de sidste sæsoner og skulderposerne, der blev omfortolket af det amerikanske brand i en elegant nøgle, ikke mangle.

GÆT BRITTA BAG

Blandt de nye Guess-tasker til efteråret 2023-2024, den fantastiske Britta-linje, tasker med en semi-stiv struktur, der fokuserer på rent efterårsfarver, såsom den røde kop eller blade, der falder ned fra træerne, off-white, læder, sort, olie og midnat blå.

Gæt skaber en samling af tasker, der spænder fra shoppere til små skulderposer, kendetegnet ved blomstermønstre i denne midtsæson og lækre hjerteformede charme pyntet med stutterier.

TRUNK-taske

Blandt gætteposerne findes der også modeller, der fokuserer på usædvanlige farver i den kolde sæson. Derfor vises ikke kun bordeauxposer, men også sennepsgule og pulverrosa poser i kataloget.

Gæt-sagerne er i ægte læder, med stive håndtag, indvendige lommer, dobbelt lynlås og metal- charme . Blandt modellerne også tasker med præget logo .

GÆS HÅNDTASKER

Blandt gætteposerne i den nye kollektion skiller man ud håndtaskerne dekoreret med små stutterier og de blomsterbuketter, der blomstrer på nogle af disse håndtasker med den mest excentriske smag.

De, der i stedet foretrækker en mere klassisk taske, kan fokusere på mere traditionelle forslag ved at vælge den klassiske sorte håndfarve i ensfarvet farve eller monogramversionen, eller en tofarvet model med kontrasterende håndtag som Ray-håndtasken fås i mange forskellige farver.

SKULDESÆG

Den nye Guess taskollektion fokuserer på et par modeller, alle med et meget simpelt design, men altid kendetegnet ved nogle særlige detaljer. Den klassiske sorte shopper leveres i en vatteret version, posernes håndtag bliver til elegante kæder og Guess skulderposer er farvet med farverige prints, født fra sammenflettning af mange sommerfugle .

Med hensyn til farvepaletten dominerer sorte og mørke nuancer, men der er mere neutrale og bon ton nuancer som pulver .

GÆS BUCKET-Tasker

Direkte fra 70'erne kommer spandtasken også i Guess vinter 2023-2024-kataloget med en forudvalg til de mere kompakte og bløde modeller, der i profilerne ligner vintage spande for mindst tyve år siden.

Låsebåndlukningen og skulderremmen med kæde og justerbare stropper gør Guess spandtasker meget praktiske.

GÆT SHOPPER

Den originale idé er den reversible, bløde, brede, ensidede shopper og trykt på den anden, også udstyret med en indre taske, en lille taske .

Kataloget indeholder også de mere klassiske Guess-indkøbsposer, såsom den i logo print, monokrom med frontlomme eller i krokodilleffekt udskrift .

GÆS SKULDERPÆKER

Gæt skulderposer skiller sig ud fra resten af ​​samlingen på grund af deres markante dyrere komponent: zebraprint, plettet og pythonhud kombineret med bestemte flapper såsom ponyhud .

Metallic læder eller dekoreret med mønstre, der spænder fra bukolisk design til stiliserede sommerfugle. Gæt skulderremme er i glat eller syet læder, med metalanvendelser såsom stænger eller kæder, der fungerer som håndtag eller skulderrem. Vi kunne ikke gå glip af et must have mellem cross body bags, sadbag i mini version.


POCHETTE OG CLUTCH

Fra dag til nat fra shopperen til koblingen, fra overdimensioneret til ultrakompakt og elegant tilbehør perfekt også til at ledsage en lang kjole eller som en ceremoni-taske. Koblinger, aftenposer til fremvisning med et mere elegant tøj, som Guess-koblingen med glitterflap eller Guess-koblingen med pink glitter ..

GÆS Rygsække

Sporty eller elegant rygsække i denim eller fløjl. Gæt rygsække er unikke med stjerneformede stendere, flerfarvede prints, der ligner malingsflekker og hvide lyspletter, der belyser det vatterede fløjl.

Det eneste, der er tilbage, er at vælge størrelse, maxi eller mini og stil!

HVOR man kan købe gæt

Taskerne i tilbehørskollektionen er allerede tilgængelige i alle single-brand butikker, men også i de vigtigste stormagasiner. Det er også muligt at købe online på det officielle websted www.guess.eu.

Oplev også udseendet på Guess-tøjlinjen!

Lad os i mellemtiden vide, hvad du synes om de nye Guess-tasker. Hvad er din yndlingsmodel? Efterlad en kommentar!

Kategori: