Yves Saint Laurent giver os en forventning til foråret friskhed med sin nye Eau de Toilette Manifesto L'Éclat, en duft, der føjer til den allerede berømte manifestsamling.

Faktisk, efter Manifest Eau de Parfum, en signaturduft, der er blevet en ny klassiker inden for parfumeri, og Manifesto L'Elixir, intens og sensuel, har Yves Saint Laurent fundet det passende at skabe en hedonistisk essens, der forener en lysende friskhed i en koloni i al frihed til den provokerende sensualitet af et elegant spor.

Parfume manifestet Eclat Yves Saint Laurent foreslås som en ny oplevelse, strålende, spændende og sensuel til det ekstreme.

Parfumeerne Anne Flipo og Loc Dong har besøgt den berømte, uimodståelige grønne grønne note. Den luktende pyramide af Manifesto l'Éclat afslører al sin naturlige duft med akkordeure af jasmin og freesia, beriget med en kombination af te, cassisknopper og bergamotessens, forbedret med essensen af ​​Neroli.

Og hvis alt dette destilleres af dampende orange blomstervand, kan Manifesto L'Éclat YSL virkelig betragtes som et autentisk flydende guld til parfume.

Flasken repræsenterer ifølge traditionen fra Manifesto parfymelinien næsten et timeglas lavet af gennemsigtigt glas med et facetteret bånd som en diamant i midten.

Den nye dyrebare duftmanifest L'Éclat Yves Saint Laurent fås fra februar 2023-2024 i de bedste parfumerier i to formater: Eau de Toilette vapo 50ml til en pris af 72, 00 Euro - Eau de Toilette vapo 90ml til en pris af 96, 00 Euro . Den nye reklamekampagne spilles af Jessica Chastain og underskrives af fotograferne Mert & Marcus .


Er du nysgerrig efter det nye Manifest L'Eclat YSL?

Kategori: